İYİKİ VARSINIZ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün çok hareketli bir gün geçirdiğimi söylesem abartmış olmam. Sorumlu Yazı İşleri Müdürüm Mehmet Musa Çakır ağabeyimle birlikte meslektaşlarımızın ofislerini ziyaret ettiğim bir gün oldu. Güzel bir gündü, aynı zamanda unutulmamış ve hatırlanmış olmakta güzeldi. Büyükşehir, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye belediye başkanlarımızın günümüzü kutlamaya yönelik hediyeleri ve yine eşin dostun arayarak bizleri kutlaması unutulmaz bir gün yaşattı. Bizi bugünde unutmayan ve hatırlayan değerli yöneticilere, değerli büyüklerimize ve meslekte bizden çok daha kıdemli olan gazeteci abilerime teşekkür etmek istiyorum.

Gazetecilik gönül işi; bu işten öyle kimsenin para falan kazandığıda yok. Ama işte yeri geliyor bir kalem yeri geliyor bir plaket ve yeri geliyor ufacık bir hediye bizim için öyle büyük anlamlar ifade ediyorki, kelimelerle dile getirmek yeterli olmuyor.

Gerçi Bugün Erzurumspor’un Kumluca kampından bahsedecektim ama 10 Ocak hatırına notlarımı bir günlüğüne erteliyeyim dedim. Nasıl olsa önümüzde sezonun yeni bir başlangıcı var daha çok şeyi yazacaz çizecez.

Yazımı çokta uzatmadan gününüz esen kalsın diyor, 10 Ocak Gazeteciler Günümüzü kutlayan herkese ama herkese ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız, iyiki… iyiki…