ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Haziran 2022 10:14

Kabak tadı verdi!

Kabak tadı verdi!
B.B. Erzurumspor’da ne zaman kulüp başkanlığı konusu gündeme gelse, hemen Ali Demirhan türküsü çalınıyor.
Kabak tadı verdi!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da her kongre ya da kulüp başkanlığı öncesi çalınmaya başlanan Ali Demirhan türküsü yine kulak tırmalamaya başladı. İsmini gündeme getirmek için sosyal medyada kendisini destekleyen kesimleri kullanmasını çok iyi bilen Ali Demirhan, iş ciddiyete binince de sorumluluk yüklenmekten kaçınmasıyla tanınıyor. Geçtiğimiz yıl da başkanlık için adını öne sürdürten ama Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in desteği olmadan kulüp başkanlığı adaylığını gözüne kestiremeyen Ali Demirhan’ın bu yıl da benzer bir tutum ortaya koyacağına kesin gözüyle bakılıyor. Onursal Başkan Sekmen’in; “kapımız herkese açık” şeklindeki açıklamasına rağmen bile henüz ses çıkartmayan Ali Demirhan’ın neyi beklediği çok merak ediliyor.

 

O DESTEKLE HERKES BAŞKAN OLUR!

Erzurumsporlu taraftarlar, Ali Demirhan’ın bu filmini hemen her sezon seyrettiklerini hatırlatarak, “Bu bir Ali Demirhan klasiği; kulüp başkanlığı ne zaman gündeme gelse bir şekilde isminin ortaya atılmasını sağlıyor ve Onursal Başkan Sekmen’den destek ve davet bekliyor. Tabi davet beklerken, Sekmen’in mali anlamda tam desteğini almak istiyor. Bunu göremeyince de, başkanlık defterini kapatıyor” diye konuştular.

Sosyal medyada Ali Demirhan rüzgarları estirmeye çalışanlara da seslenen taraftarlar, “Şunu artık anlayın! Başkan Sekmen’in desteğiyle herkes başkan olur. Önemli olan kulüp için mali anlamda elini taşın altına koyacak bir başkanın çıkmasıdır. Ama o kişi de kesinlikle Ali Demirhan değil” şeklinde konuştular.