ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Mart 2023 15:57

KALPLERE GİDEN YOLDAYIZ 

KALPLERE GİDEN YOLDAYIZ 
AK Parti Erzurum İl Başkanlığına atanan İbrahim Küçükoğlu, seçmene birbirinden önemli mesajlar verdi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Bizim şiarımız belli; kalpten kalbe gidecek olan yolda yürüyeceğiz” dedi. 
Mehmet Emin Öz’ün istifasının ardından AK Parti Erzurum İl Başkanlığına atanan İbrahim Küçükoğlu, seçmene birbirinden önemli mesajlar verdi. Küçükoğlu, Neşet Ertaş’ın “Kalpten kalbe bir yol vardır” eseriyle örnek vererek, kendi şiarlarının da hep bu istikamet olacağını ifade etti. Başkan Küçükoğlu, AK Parti’nin kurulduğu günden bu zamana kadar hep gönüllere dokunmuş ve yine gönüllerde taht kurmuş bir parti olduğunun altını çizerek, “Bizim şiarımız da budur. Kalpten kalbe giden yolu kat edeceğiz, bu yolda yürüyeceğiz. İlk günkü aşkla ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

KÜÇÜKOĞLU’NUN TAHMİNİ 
Aday adaylığı başvuru sürecinin uzatılmasıyla birlikte başvuru sayısı tahmininde de bulunan İbrahim Küçükoğlu, aday adaylığı için belirlenen süre sonuna kadar 110’un üzerinde başvuru beklediklerini kaydetti. Başkan Küçükoğlu, “Bizim yapmamız gereken muhalif partilere meyleden seçmenlerimizi ikna etmek, onları kazanmak ve onların oylarına talip olmak. Biz de, teşkilatımız da, aday adaylarımız ve adaylarımız da bu anlayış doğrultusunda çalışacak. 2023 seçimlerinin taşıdığı önemi hepimiz biliyoruz ve bu özellik dolayısıyla çok daha büyük bir sorumluluk taşıdığımızı biliyoruz. Türkiye’nin yeni yüzyılını Allah’ın izniyle yine bizler hep beraber inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. 

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI 
Öte yandan AK Parti Erzurum İl Başkanlığı yönetiminin belli olmasının ardından seçim çalışmaları da hareketlilik kazanmaya başladı. AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışına hız verilirken, aday adaylığı başvurusunda bulunanların teşkilat ziyaretleri de başladı. Canlılığın önümüzdeki günlerde artarak devam etmesi bekleniyor.