ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Aralık 2022 10:27

Kamp hazırlıkları başladı

Kamp hazırlıkları başladı
Erzurumspor FK’da Antalya kampının hazırlıklarına başlandı.

Pazartesi günü Antalya’da toplanacak olan Erzurumsporlu futbolcular, 13 Ocak’a kadar sürecek olan kampta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Ara transfer ve tescil döneminin de 12 Ocak’ta başlayacağı ligde, takımla yollarını ayırmak isteyen futbolcuların olduğu öne sürülürken, böyle bir durumda transfer tahtasının açılması yönündeki gereklilik ise çok daha fazla ön plana çıkıyor.

 

TARAFTARLAR UMUT İÇİNDE

Erzurumsporlu taraftarlar, “Biz nasıl ki yeni transferler bekliyorsak; muhtemeldir ki takımdan ayrılmak isteyen futbolcular da olur. Umuyoruz bu süreci kazasız belasız atlatırız” dediler.

Transfer tahtasının açılmasının ne kadar büyük bir gereklilik olduğunun artık iyice anlaşıldığının altını çizen taraftarlar, “Kaynak bulamadığımız ve elimizi de yavaş tuttuğumuz için 3 puandan olduk. Eğer bu devre arasında gereken adımları atmazsak, bu kulübün sonu kapanmaya kadar gider” diye konuştular.

Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve kulüp yöneticilerinin bu sorunu ortadan kaldırmak için gerekli hassasiyeti göstereceğinden emin olduklarını ifade eden Erzurumsporlu taraftarlar, “Tek umudumuz Sekmen Başkan. Aksi halde sıkıntılı günler bizi bekliyor demektir” ifadelerini kullandılar.