Kamp merkezleri

Erzurumspor’da, daha doğrusu Erzurumspor FK’da artık yeni bir dönem başladı. Takım olarak son zamanların belki de en sıkıntılı yaz kampı dönemini geçiriyorsak olsak bile ben önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni yönetimden hızlıca bir hamle bekliyorum açıkçası.

Öyle zannediyorum ki bu hafta içerisinde transfer yasakları ile ilgili olarak oldukça sıcak bir gelişmeyi yaşayacağız. Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in müdahalesi ve çok da büyük desteğiyle bu sorunu aşmaya yönelik sıcak bir gelişmeyi bugün ya da yarın duyarsak, bence hiç şaşırmamalıyız.

Doğru mudur, aslı var mıdır bilmiyorum. Ama benim edindiğim bilgilere göre; Erzurumspor’a transfer edilecek futbolcular bile belliymiş ve tahta açılır açılmaz peş peşe imzalar atılacakmış. Beni çok heyecanlandıran bu kulis bilgisi, eminim sizi de çok heyecanlandırmıştır.

Sonucunu hep birlikte bekleyelim ve görelim artık.

Bir diğer konu Yüksek İrtifa Kamp Merkezleri…

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Erzurum’a gerçekten de kattığı özel değerlerden birisidir bu merkezler. Öyle ki yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda takım kamp yapmak için Erzurum’u tercih etti. Bu bir nimettir, hakikaten de teşekkür edilmesi gereken bir hizmettir. Bazılarının futbola bakış açısı belli, ne yaparsanız yapın onlara bu sektörün şehirlere can ve kan kattığına inandıramazsınız. Onlar burunlarının ucunu bile görmekte zorlandıkları için bu hakikati de zaten görmeyecekler. Ama ben şu kadarını söylemek istiyorum ki;

“Yüksek İrtifa Kamp Merkezleri için Başkan Mehmet Sekmen’e neden teşekkür etmemiz gerektiğini ilerleyen yıllarda çok daha iyi anlayacağız”