ÖZEL HABER Haber Girişi : 23 Mart 2024 10:52

Kamu-Sen’de MHP ZİRVESİ

Kamu-Sen’de  MHP ZİRVESİ

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Kamu-Sen ve Kamu-Sen’e bağlı şube başkanları ile bir araya geldi. STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömer Metin ve partili yöneticilerle birlikte Kamu-Sen’e çıkarma yapan Başkan Yurdagül, “Kamuda çalışan gönüldaşlarımızla el eleyiz, omuz omuzayız” dedi. Başkan Yurdagül, “Şehrimizde kamu kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan dava arkadaşlarımızın menfaatleri için geçmişten günümüze yaptığımız çalışmaları ve bundan sonraki süreçte yapacağımız çalışmalar üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. Yürekleriyle bizlerin her zaman destekçisi olan tüm sendika yöneticisi ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı. 

ÇALIŞANLA EL ELEYİZ 
MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül, ister özel, ister kamu olsun çalışma hayatının tüm aktörleriyle sıkı bir diyalog halinde olduklarını belirterek, “İnsanımızın sosyal ve ekonomik yaşam standardı, bizim elbette önceliklerimiz arasında. Bu bakımdan sendikalarımızla da sürekli irtibat ve koordinasyon halindeyiz. Böylece hem istişare etme fırsatı bulmuş, hem de beklentileri tespit edip ona göre bir yol haritası hazırlanmasını temin etmiş oluyoruz” diye konuştular. 

YURDAGÜL’E TEŞEKKÜR 
Öte yandan İl Başkanı Yurdagül’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Kamu-Sen yetkilileri de, “Sendikal faaliyetlerimizin yanı sıra çalışma hayatına dönük beklenti ve taleplerimizi aktardığımız kıymetli il başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyoruz” dediler.