Kamuoyu…

14 Mayıs seçimlerini sayılı günler kala siyasi partilerin ve adayların sahadaki çalışmaları yoğunluk kazanıyor . Tabi bu çalışmalar 15 Mayıs’ta elde edilecek Sonuçlara dair ipuçları veriyor.
Sahayı yakından takip eden ve seçim çalışmalarına bizzat katılan birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki millet ittifakının kamuoyundaki karşılığı giderek güç kaybediyor . 
Dolayısıyla millet ittifakın oluşturan partilerin 15 Mayıs günü hayal kırıklığı yaşayacaklarını çok rahatlıkla ifade edebilirim .
O yüzden onlara tavsiyem beklentilerini çok fazla yüksek tutmamaları ve karşılaşacakları sonuca şimdiden kendilerine alıştırmalar yönündedir. 
Tek millet ittifakının kamuoyunda kaşık bulamamasının başlıca nedenlerinden birini söyler misiniz diyet soracak olursanız ; şu kadarını söylemeliyim ki HD Penin desteklediği bir ittifak kesinlikle millet nazarında karşılık bulmayacaktır ve görmeyecektir.
Millet İttifakı bu durum her ne kadar inkar etse de ve HD Penin seçimlere yeşil Sol Parti adı altında giriyor olmasını gerekçe gösterse de bunun kamuoyunda tek bir karşılığı bulunmuyor .
O yüzden 15 Mayıs için ben şimdiden millet ittifakına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor Cumhur İttifakı ne kazanacağı yeni zaferden dolayı kutluyorum .