Kapatılsın…!

Gazeteci Nedim Şener yazmışsa kesin doğrudur. Şener’in iddiasına göre, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’nın siyasi kanadı DEM hakkında inceleme başlatmış. Açık konuşmalıyım çok sevindim; çünkü DEM de kendinden önceki PKK hamisi olan partiler gibi haddini çok aşmıştı.
Yerel seçim sürecinde yaptıklarını bir kenara bırakıyorum, DEM’in seçimlerden sonra yaptıkları ortada. 
Belediyelerden Türk bayraklarının kaldırılması, sonra Van’daki olaylar, DEM partililerin açıklamaları derken, inceleme başlatılmasını gerektiren sayısız hataları var bunların. 
Şimdi kimse kalkıp siyaset ve demokrasi güzellemesi yapmasın. Bunların yaptıklarının siyasetle de, demokrasiyle de hiçbir ilgisi yok. 
Bunların artıkları her adım bölücülük, yaptıkları her iş ayrımcılık. 
Bu yüzden bu partinin hakkında inceleme yapılması da, dava açılması ve kapatılması olmazsa olmazdır. 
Siyaset ve demokrasi kisvesiyle ülkemizin bölünmez bütünlüğünü apaçık tehdit eden bu siyasi parti(!) bana göre bir ulusal güvenlik meselesidir. 
Bu parti gibi Türkiye Cumhuriyetine kafa tutan her yapı ve oluşumun önü kesilmeli, gereken hesap mutlaka sorulmalıdır. 
Meselenin Kürt meselesi ile de bir ilgisi yok, zaten bunların Kürt vatandaşlarımızla da uzaktan yakından ilgileri yok. Bana kalsa bunlara doğrudan terörist derim ve diyorum. Partilerine de siyasi parti değil, terör örgütü derim ve diyorum. Siz olsanız, siz de benimle aynı şeyi düşünmez misiniz? 
O yüzden Yargıtay Başsavcılığına şimdiden kolaylık ve yürek dolusu başarılar diliyorum.