ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Ağustos 2022 12:58

Karataş: Birlikte Başaracağız

Karataş: Birlikte Başaracağız
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu.
Karataş: Birlikte Başaracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Karanlık beyinleri, kokuşmuş ve çürümüş fikirleri, algıyı, kurguyu ve her türlü kirli bilgiyi aydınlatma toplantılarımızla bertaraf ediyoruz” dedi. 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, genel merkez tarafından organize edilen ve Türkiye’nin dört bir yanında aynı anda gerçekleştirilen “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. Erzurum’da geçtiğimiz hafta Cuma günü itibariyle başlayan toplantılar kapsamında ilçelerin yarısına ulaşmayı başardıklarını kaydeden Başkan Karataş, “2023 seçimleri sıradan bir seçim olmayacak. Bu seçim, Türkiye’nin milli birlik ve bütünlüğünü perçinleyeceği bir seçim olacak. Çünkü bu seçimde bir yanda Türkiye’nin milli açıdan sıhhat ve selametini, huzur, istikrar ve büyümesini isteyenler, diğer yanda ise ülkenin milli tüm kazanımlarını kaybetmesini isteyenler olacak. Bu seçimde bir yanda ülkenin milli ve ekonomik bağımsızlığını elde etmesini isteyenler, diğer yanda ise, ülkenin dışa bağımlı, üretmeyen ve kendi ayakları üzerinde duramayan bir halde kalmasını isteyenler olacak. İşte biz gittiğimiz her ilçede, soluklandığımız her durakta bunları anlatıyoruz. Kısacası bu seçim milletin milli seçimi olacak” diye konuştu.

 

HASBİ OLAN DA BELLİ, HESABI OLAN DA BELLİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyeleri Adem Yurdagül ve Tarkan Toper’in katılımıyla gerçekleştirilen ilçe buluşmalarında gösterilen ilgiye de teşekkür eden Karataş, “Milletimiz hasbi olanı da biliyor, hesabi olanı da biliyor. Bizim Cumhur İttifakı olarak bir tek hesabımız var, o da bu ülkenin ve bu milletin kurtuluş istikametidir. Bizim kaygımız da millettir, çabamız da millettir. Milletten gayri derdimiz, devletten ve devletimizin bekasından başka davamız yoktur. Senelerce bu ülkenin başına örülen çorapları gördük, Bu ülkeyi silik bir hale getirmeye çalışanları gördük. Başını ne zaman yukarı kaldırsa, bu ülkede darbeleri devreye sokan elleri gördük, karanlık mahfilleri gördük. Hiç boş durmadılar, durmuyorlar. Ülkeye karanlık hakim olsun istiyorlar, kaos yaşansın, karmaşa çıksın istiyorlar. Mezhep ayrılıkları üzerinden, ekonomi üzerinden algı oluşturmaya çalıştırıyorlar. Dört koldan bu ülkenin ve milletimizin üzerine oynuyorlar. İşte bu durumun anlatılması gerekiyor, milletimizin tüm detaylarıyla aydınlatılması gerekiyor. MHP olarak yüklendiğimiz sorumluluk budur, işte biz bunu yapıyoruz. Karanlık beyinleri, kokuşmuş ve çürümüş fikirleri, algıyı, kurguyu ve her türlü kirli bilgiyi aydınlatma toplantılarımızla bertaraf ediyoruz. Çok verimli bir üç gün geçirdik ve toplantılarımıza önümüzdeki hafta da devam edeceğiz. İlçe başkanlarımıza, partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi bölmek isteyenlere, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi hırpalamak isteyenlere en güzel cevabı bir arada durarak ve kenetlenerek vereceğiz” şeklinde konuştu.