ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Temmuz 2023 10:48

Karataş güven tazeledi 

Karataş güven tazeledi 
MEMUR-SEN Konfederasyonu Erzurum İl Temsilciliği seçimi haftas sonunda yapıldı. Mevcut İl Başkanı Mustafa Karataş ile Ramazan Tortum’un adaylığıyla girilen seçimi yeniden Karataş kazandı. 

Erzurum Memur-Sen İl Temsilciliği seçimini Mustafa Karataş kazandı. Sendika merkezinde gerçekleştirilen seçime, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şu başkanları Abdullah Sunar, İsmail Ercoşkun, Servet Yıldız, Hüsrev Yaşa, Hüdayi Kağan, Savaş Emlek, Hakan Gözübüyük, Ramazan Tortum, Nurullah Ardahan, Hasan Turan ve Davut Kaya da katıldı. İki adayın yarıştığı seçimde Memur-Sen üyelerinin desteğiyle İl Temsilciliği görevine yeniden Mustafa Karataş seçildi. 

KARATAŞ TEŞEKKÜR ETTİ 
Sağlık-Sen Şube Başkanı Ramazan Tortum’un da aday olduğu Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği seçiminin ardından duygularını ifade eden Mustafa Karataş, şunları kaydetti: “Erzurum Memur Sen İl Temsilciliği seçimlerini sendikamıza yakışır bir olgunlukla, kardeşlik duygusu içerisinde gerçekleştirdik. Sağlık-Sen Şube Başkanı Ramazan Tortum ile birlikte aday olduğumuz temsilcilik seçimimizi delegasyonun teveccühü ile yeniden güven tazeleyerek 4 yıl daha bu sorumluluğu, emaneti omuzladık. Bize güvenerek bu görevi tebliğ eden tüm delegasyonumuza yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah bize güvenenleri mahcup ettirmez, yüzümüzün akıyla emaneti taşımaya güç verir” 

KAMU ÇALIŞANLARI SEVİNDİ 
Öte yandan Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği seçimini Mustafa Karataş’ın kazanması, kamu çalışanları arasında memnuniyetle karşılandı. Mustafa Karataş’ın uzun yıllardır sendikal faaliyetlerin içerisinde bulunduğunu ve kıymetli çalışmalar yaptığını dile getiren Memur-Sen üyeleri, “Başkanımıza görevinin tekrarında başarılar diliyoruz. Memur-Sen çatısı altında gerçekleştirdiği güzel çalışmaların devamını bekliyoruz” dediler.