ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Kasım 2022 12:48

Karataş’tan Özdağ tepkisi

Karataş’tan Özdağ tepkisi
​​​​​​​MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, bulduğu her fırsatta sığınmacılar üzerinden provokasyona kalkışan Ümit Özdağ’a sert tepki gösterdi. Başkan Karataş, “Bu adama bu aklı kim veriyorsa, gerçekten yazık ediyor!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, pandemi sonrasında küresel sistemin yeniden kurulmaya başlandığını ve bu doğrultuda dünyada birçok ülkenin rolünün değişeceğini söyledi. Türkiye’nin bu süreçten güçlenerek çıkacağının altını çizen Karataş, “İlkokulda öğrenim gören çocuklar bile Türkiye’deki bu gelişim ve dönüşümü fark etti, ancak birileri halen daha kaos, karmaşa ve provokasyon peşinde” diye konuştu.

 

EKMEĞE YAĞ SÜRÜYORLAR

Özelikle sığınmacılar üzerinden Türkiye’de kaos çıkartılmak istendiğini ve buna da Ümit Özdağ’ın çığırtkanlık ettiğini dile getiren MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, “Sırf kendini gündeme taşıtmak için sığınmacıları kullanan ve bunun üzerinden siyaset yapan Ümit Özdağ’a tavsiyemiz şudur: kendisine bu fikirleri kim veriyorsa gözden geçirmelidir. Çünkü bileyerek ya da bilmeyerek emperyalist güçlerin ekmeğine yağ sürüyor. Bunun en büyük kanıtı zaten ortadadır. Kendisinin mülteci çıkışlarını en çok gündeme taşıyan ve haberleştiren medya organlarına bakması yeterlidir. İşte o zaman tuttuğu yolun neresi olduğunu kendi gözleriyle görecektir” şeklinde konuştu.

 

MİLLİ ÇİZGİ VURGUSU

Türkiye’de Ümit Özdağ’la aynı yolu yürüyen başka kesimlerin de bulunduğunu anlatan Karataş, “Bu yolun ucu karanlık, bu yol tehlikeli, bu yol kaos ve karmaşayla döşeli. Türkiye’de karışıklık çıkarmayı arzulamak, akıl, vicdan ve milli yürek sağlığı yerinde olan hiçbir vatan evladının isteyeceği bir sonuç değildir, olamaz! Buna yeltenen kim olursa olsun, karşısında milleti bulur, yargıyı bulur, maişeri vicdanı bulur. Unutulmamalıdır ki, çamur atanın eline de bulaşır. Feraset sahibi herkesin milli bir ufukta, milli bir çizgide buluşması elzemdir. Ümit Özdağ gibiler ve onunla aynı kafada olanlar, ne yazık ki bu çizginin çok uzağındalar” dedi.