Yerel Haber Girişi : 25 Şubat 2022 10:46

Kenan Gerez güven tazeledi

Kenan Gerez güven tazeledi

İki adaylı seçimde mevcut Başkan Gerez, üyelerinden 136’sının oyunu alarak başkan seçildi.

Erzurum Alçı-Sıva ve Boyacılar Odası Başkanlığı’na Kenan Gerez yeniden seçildi. İki adaylı seçimde mevcut Başkan Gerez, üyelerinden 136’sının oyunu alarak başkan seçildi. Başkan Kenan Gerez, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulun ardından üyelere yönelik olarak yaptığı açıklamada, inşaat sektörünün önemine vurgu yaparak, yeni hizmet döneminin hayırlı-uğurlu olması dileklerinde bulundu. Seçimlerin gayet demokratik koşullarda yapıldığını ve rakipleri olan adayın sadece 20 oy aldığını dile getiren Kenan Gerez, “Odamızdaki seçimleri demokrasi kazandı, güç birliği ve iş birliği kazandı. Seçimde bizimle birlikte yarışa katılan arkadaşlarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Erzurum’da inşaat sektörünün ekonomi açısından lokomotif niteliğinde olduğunu, alçı ve sıvacılık hizmet kollarında da çok sayıda esnafın faaliyet gösterdiğini anlatan Kenan Gerez, “Üyelerimizin haklarını ve hukuklarını koruma anlamında bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki süreçte de, hem üye esnafımızın ve hem de Erzurum’daki inşaat sektörünün gelişim kaydetmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü inşaat sektörünün önceliklerini çok iyi biliyoruz, beklentilerinin ve ihtiyaçlarının da farkındayız. Esnaf odamızı da, bu ihtiyaçların giderilmesi ve beklentilerin karşılanması noktasında olağanüstü bir biçimde çalıştıracağız” diye konuştu.

 

ESNAF ÜYELER GEREZ’DEN MEMNUN

Erzurum Alçı-Sıva ve Boyacılar Odası’ndaki başkanlık seçiminde Kenan Gerez’i destekleyen esnaf üyeler ise, “Bağlı bulunduğumuz bu meslek odası, Erzurum’un en aktif kuruluşlarından birisi. Kenan Gerez başkan da, içimizden biri ve bizim sorunlarımızla her fırsatta haşır-neşir olan, koşan ve koşturan bir isim. Dolayısıyla başkanımızın değişmesine gerek de duymadık, bu yönde bir ihtiyaç da görmedik. Hepimize ve odamıza hayırlı olsun” dediler.