KEYFİNİZ YERİNE GELSİN!

Son zamanlarda iki şeyden keyif alıyor ve gülümsüyorum. Birincisi Erzurumspor’un haftalardır verdiği mücadeleyi izleyince, ikinciside sezon başında Erzurumspor’a hiç şans vermeyenlerin çark ettiklerini görünce.
Sosyal medyada bazen Erzurumspor’la ilgili olarak yorumlar ve mesajlar okuyorum. Çoğunluğu takımın doğru yolda olduğunu ve gidişatının güzel gittiğini anlatıyor. Tabi bu hakikat, ona sözüm yok. Ama benim dikkatimi çeken bu yorumların sahipleri. Daha düne kadar Erzurumspor’dan hiçbir şey olmayacağını söyleyerek Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e yüklenenler bugünlerde Erzurumspor güzellemesi yapıyorlar. Yok takım şöyle iyi, yok böle iyi, yok Hakan Kutlu şöyle yapsa dahi iyi, böyle yapsa daha iyi…!
İyide, dün niye dile getirmiyordunuz bunları? Dün niye susmuyor ve hep bir ağızdan bağırıyordunuz? Erzurumspor sizide alt etti ondan değil mi? Erzurumspor sizide morarttı ondan.
Ben işte bu yüzden çok rahatım, çünkü dün durduğum yerdeyim. Ben bu takıma sezonun başındada şans veriyordum, şimdide şans veriyorum. Bu takıma inanmamız gerektiğini dünde söylüyordum, bugünde söylüyorum. 
Eğer sizde gülmek ve eğlenmek istiyorsanız, hepsinden önemlisi dününüzle bugününüz arasında hiçbir fark yoksa, benim yaptığım gibi sizde sosyal medyadaki yorum ve paylaşımları okuyabilirsiniz. 
Acayip güzel oluyor yani, tavsiye ederim.