KİRLERİNİZDE BOĞULUN!

Erzurumspor Samsunspor maçını izleyen ister Erzurumsporlu olsun ister olmasın yediden 70’e herkes eminim sinirden saçını başını yolmuştur.

Yani maçı yöneten Emre kargın hakemidir yoksa futbol katili ve futbol cahili birisi midir anlamadım gitti. Adam erzuruma maç yönetmeye değilde sanki de kazım karabekir Stadyumu’nda facia yaşanmasına sağlamak için gelmiş. Yani bir karşılaşma bu kadar mı karşılaşma olmaktan çıkartılır ve insanların sinirleri ile ve sinir uçlarıyla bu kadar mı oynanır?

Çok hakem gördük Erzurum sporun buradan buradan davrandı çok maç izledik ama Samsunspor karşılaşması kadar işin çığırından çıkartıldığı bir karşılaşmaya daha önce hiç rastlamadık.

Sadece Emre kargın değil yardımcıları bile Erzurum sporun üzerine gelmek ve taraftarı çileden çıkartmak için sakatlanmıştı neredeyse…

Tabi Türk futbolunun TFF’nin umrunda olmadığını bildiğim için Yazdığım ve yazılan tüm satırları havada asılı kalacağından adım kadar eminim.

Çünkü Erzurum ve Erzurum sıfır düşmanlığı adeta gelenek haline almış durumda. Son üç yılın arşivlerini açıp bakan herkes öncelikle şunu görür. Hiç kimse futbol konuşmamış hiç kimse pozisyon konuşmamış hiç kimse atılan ya da yenilen golleri konuşmamış. Herkes ama istisnasız herkes Türkiye futbol federasyonu‘nun sorumsuzluğunu hakemlerin başına buyrukluğunu ve katlettikleri maçları konuşmuş.

İşte siz busunuz!

İşte siz bu kadarsınız!

İşte siz Anadolu takımlarını nefes bile alamazsınlar diye köşeye sıkıştırdıkça sıkıştıran arsızlarsınız, arsızlar topluluğusunuz!

Size daha ne desem bilmem ki!

Allahınızdan bulun!

Kirlerinizde boğulun!