ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Ekim 2022 09:20

Kollar Bodrum için sıvanıyor

Kollar Bodrum için sıvanıyor
Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Malatya’yı kendi evinde mağlup eden Erzurumspor FK’da, Bodrumspor maçı hazırlıklarına bugün başlanıyor.

Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Malatya’yı kendi evinde mağlup eden Erzurumspor FK’da, Bodrumspor maçı hazırlıklarına bugün başlanıyor. Ligin en diri ve favori ekipleri arasında bulunan Bodrumspor’u önümüzdeki Pazar günü Erzurum’da konuk edecek olan mavi beyazlı takım, zorlu karşılaşma öncesinde sıkı bir idman programına tabi tutulacak. Son iki galibiyetini ligin en zayıf ekiplerine karşı elde eden Erzurumspor’un,  Bodrumspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olurken, Ege temsilcisi bu hafta Sakaryaspor’u 5-0 mağlup etmişti. Ligin favori ekipleri arasındaki Bodrumspor’la Pazar günü saat 13.30’da karşılaşacak olan Erzurumspor, galibiyet serisini bozmadan puanını 12’ye yükseltmeyi hedefliyor.

 

TAKIM ÖZGÜVEN KAZANDI

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Denizlispor ve Malatyaspor galibiyetlerinin takımın moral ve motivasyonunu büyük ölçüde yükselttiğini belirterek, “Üst üste aldığımız iki galibiyet, oyuncularımın yeniden özgüven kazanmasında etkili oldu. Bu moralle Bodrumspor maçının hazırlıklarına başlayacak ve zorlu 90 dakika için her şeyimizle hazır olacağız” dedi.

 

TARAFTAR ÇOK ENDİŞELİ

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, Pendikspor, Göztepe ve Samsun karşılaşmalarındaki Erzurumspor ile, Tuzla, Keçiörengücü, Denizli ve Malatyaspor maçlarındaki Erzurumspor’un aynı olmadığını ifade ederek, “İlk üç maçla son 4 maçta sahada birbirinden ayrı iki takım vardı. Sahada mücadele eden, direnen, hücum odaklı  o takım gitti, yerine ne oynadığını bile bilmeyen bir takım geldi. Umarız Bodrumspor maçı takımda yeni bir kırılmaya sebep olmaz” dediler.