ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Ağustos 2022 16:29

Kongre’de AK Parti rüzgarı

Kongre’de AK Parti rüzgarı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Kongre Caddesine çıkarma yaptı.
Kongre’de AK Parti rüzgarı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Kongre Caddesine çıkarma yaptı. Esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Öz, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını, hem de imzalı mektubunu iletti. Esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Emin Öz, 2023 seçimlerinin önemini anlatmakla kalmadı, beklenti ve talepleri de kayda geçti. Hemen her sektörde faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen ve ekonomi programından bahseden Başkan Öz, kahvehaneleri de tek tek dolaştı. Vatandaşlarla çay sohbetine katılan Mehmet Emin Öz, 21 yılını geride bırakan AK Parti’nin Türkiye’nin geleceğine yatırım yaptığını kaydetti. Başkan Öz, görüşmeler ve ziyaretlerinde şunları kaydetti: “AK Partimiz kurulduğu günden bu zamana kadar milletine hizmet yolunda adeta hizmetkar oldu. Bugünlere birçok badireden atlayarak geldik. Hükümetlerimizi al aşağı etmek isteyenler her dönemde oldu, türlü yollardan türlü girişimlerde bulundular. AK Partimizi yıpratmak ve milletin gözünde itibar kaybı yaşatmak için her şeyi yaptılar. Peki milletimiz ne yaptı? Elbette tercihini ülkenin geleceğinden, huzurundan ve istikrarından yana yaptı. Bu iktidar bugünlere milletten aldığı güç ve destekle geldi. Çünkü bu iktidarın milletten başka derdi, ülkenin yarınlarından başka bir kaygısı olmadı” diye konuştu.

 

BUNLAR MİLLETİ SEVMİYOR!

Vatandaşların ekonomiyle ilgili olarak dile getirdikleri endişelerine de kulak veren Başkan Mehmet Emin Öz, “Şu anda dünyanın dört bir yanında devam eden bir ekonomik kriz var. Yani bu sorun sadece Türkiye’nin sorunu değil, tüm dünyanın sorunu. Ancak hükümetimizin aldığı tedbirler olmasaydı, enflasyona karşı girişilen mücadele olmasaydı, küresel ekonomik krizin etkilerini belki bugün çok daha ağır biçimde hissediyor olacaktık. Ama bakın asgari ücret geçen yıl ne kadardı, bu yıl ne kadar? Çalışanların maaşları geçen yıl neydi, şimdi ne oldu? Yani ekonomik kriz sebebiyle hayat pahalılığı ortaya çıktıysa, insanımızın alım gücünü artırmaya yönelik adımlar da atıldı. Bu süreci el birliğiyle atlatacağız ve her şey yeniden yoluna girecek. Biz buna inanıyor, bunun için de çalışıyoruz. Ancak birileri ne yapıyor, küresel ekonomik kriz üzerinden algı oyunları oynuyor. Ülke bunların eline kalacak olsa, emin olun hepimiz bugünleri mumla arar ve hatta hiç bulamayız. Çünkü onlar milleti sevmiyor, milletin derdiyle dertlenmiyor. Onların amacı ve gayesi, kendilerine iktidarı yıpratma görevi veren dış mihraklara şirin gözükmek. Çünkü beslendikleri kaynak orası, kendilerine rota belirleyenler ve ne yapmaları gerektiğini söyleyenler de onlar. Biz ne diyoruz, millet ne diyorsa odur diyoruz. Tam bağımsız, milli ve yerli nir Türkiye diyoruz” ifadelerini kullandı.