KORKULAN BAŞA GELİRMİŞ

İşte günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum ben. Takımdaki en küçük sakatlık ve kart cezası, bizi büyük bir zorlukla karşı karşıya bırakabilir diye. Nitekim Eren Tozlu’nun bu hafta oynanacak Çorumspor maçında forma giyemeyecek oluşu, aslında neyi anlatmak istediğimi tam olarak gösteriyor. 
Yani bizim takımın oyuncularının sakatlık bir yana, kart cezalısı durumuna düşmek gibi bir lüksleri yok, olmamalıda. Çünkü durumumuz ortada, bir oyuncumuz olmadığı zaman sistem baştan aşağı değişiyor yada yeniden dizayn ediliyor. Tabi her sistemde istenilen verimi sağlamıyor. 
Eren Tozlu’nun gördüğü son sarı kart, işte bizim bu endişemizde ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Kaldı ki, Eren Tozlu o kartı rakibe müdahale ederken falanda görmedi, hakeme tepki olarak vurduğu top yüzünden çıktı o sarı kart. Halbuki öyle bir tepkiye hiç gerek yoktu ve o kartı durduk yere gördü ve buda bizi sıkıntıya soktu. 
Takımda Eren Tozlu gibi kabiliyetli bir forvetimiz yok ne yazık ki ve belkide sırf biz bu yüzden Çorumspor maçında rakip takımın filelerini bile havalandıramayacağız. İnşallah Mustafa Yumlu yada Roşevıl gerekeni yaparda, sahadan puanla ayrılan taraf biz oluruz. Çünkü hiç olmadığı kadar puana ihtiyacımız var ve Çorumspor maçı bizim için çok önemli. 
Umarım beni eleştirenler şimdi ne demek istediğimi anlamış olmalılar. Altını yine çiziyorum, kadro derinliği olduğu sürece oyuncular kart cezalısı duruma düşebilir veyada sakatlık durumlarından dolayı formaya giyemeyebilir, ancak Erzurumspor’daki hiçbir oyuncunun böyle bir şansı yok, lüksü yok. Bu yüzden çıktıkları her maçta kılı kırk yarmalı ve kartlardan olabildiğince uzak kaçmalıdırlar.