Kutlamak lazım

Erzurumspor’un Göztepe karşısında verdiği mücadeleyi maço izleyen herkes takdir etti. Hakeme rağmen son derece iştahlı ve istekli bir mücadele ortaya koyan Dadaşlar, ligin iddialı ekiplerinden olan Göztepe’ye galibiyet sevinci yaşatmadı.

Geride kalan iki maç gösterdi ki, bu takım ziyadesiyle iş yapar ancak bir şartla!

Belli başlı mevkilere yapılacak takviye ile bu takım gerçekten de şampiyonluğa oynayabilecek bir ekip haline gelebilir.

Buradan Ahmet Dal Başkana ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e seslenmek istiyorum.

Sakın ama sakın bu takımın bizi idare edeceğini düşünmeyin! Bu takım güçlü evet ama gücü de bir yere kadar. Önemli olan kırılma noktasını yaşamadan bu takımı güçlendirmek ve taze kan kazandırmak. Bunu başarabilirsek kalıbımı basarım bu takımın önünde kimse duramaz. Ama eğer ki bu takım bizi devre arasına atar diye düşünüyorsanız, çok büyük yanılırsınız.

Çünkü şu anda genel anlamda kanaat bu:

Deniliyor ki, bu takım bizi devre arasına rahat götürür. Böyle düşünen yanılgıya düşer, hata eder. Bizim de ekip olarak bu yanılgıya düşmememiz lazım.

Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra ben Göztepe maçında sahaya çıkan tüm ekibi buradan kutlamak istiyorum. Tabi özellikle de Muzaffer Bilazer hocayı tebrik ediyorum. Kıt imkanlara rağmen ortaya nasıl bir canavar takım çıkardıysa artık, gerçekten gurur duyuyorum. Ama tabi bizim söylediklerimizin aynını Bilazer’in de düşündüğünü çok iyi biliyorum.

Umarım yeni yönetimi bu konuda ikaz eder ve gerekeni yaptırır!