Mahalle yanarken… 

Devasız bir derde düşmüş kabul ettiğimiz siyasetçilerden Ali Babacan, tıpkı oturduğu masanın patronu olan Kılıçdaroğlu gibi seçim üzerine güzellemeler yapmış. 
Demiş ki, Türkiye’de savaş dönemlerinde bile seçim olmuş, şimdi mi olmayacak? Yemin ediyorum bu altılı masanın aklından zoru var. Bunlar akıl tutulması mı yaşıyorlar, nedir, iki sözlerinden birisi seçim oluyor. Yani bir şey demiyorum da, başınıza seçim kadar taş düşsün. Milletin ocağına ateş düşmüş, bunlar seçim derdine düşmüş. 
Yahu niye bu kadar dert ediniyorsunuz ki, zamanı da gelir seçim de olur, yani bunları konuşmanın sırası mı şimdi?
Kılıçdaroğlu bir haftadır seçim naraları atıyor, onun peşine Meral Akşener’le Babacan takıldı, yarın da çıkar Davutoğlu seçim der, yine hep bir ağızdan aynı türküyü çığırmaya devam ederler. Binlerce insan canından, yurdundan yuvasından olmuş, umurlarında bile değil demek ki bunların. 
Bizim meşhur bir sözümüz var, hemen herkes de bilir o sözü: “Mahalle yanarken saç taramak” diye. 
Altılı masa ve ortaklarının yaptığı da aynı şey işte... Ülkenin ve milletin derdine bak, hele bir de bunların derdine bak. Yani sokaktan gidip çevirin sorun 10 kişiye, diyin ki, seçimne zaman olmalıdır diye? Her işimiz tamam, bir tek seçim mi eksik diye Vallahi suratınıza tükürürler sizin! Şunu anlatmaya çalışıyorum, milletin seçim diye bir derdi de yok, gündemi de yok, bunu tam da böyle bir zamanda tartışacak kadar yüzsüzlüğü de yok. Varsın onlar saçlarını taramaya devam etsinler.