MALZEME BU KADAR

Erzurumsporun Bandırmaspor’u konuk ettiği maçı ekran başından seyretmek durumunda kaldım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Maçı tribünlerden izlemekle ekran başında seyretmek birbirinden çok farklı şeyler. Evimizde oynanan tüm maçları kapalı tribünden seyreden bir taraftar olarak şunu özellikle vurgulamalıyım ki, Ekran başında maç izlemek çok anlamsız çok duygusuz ve çok gereksiz bir tercih. Zaruri sebebim olmasaydı bu maçı da tıpkı diğer maçlar gibi kapalı tribünden seyredecektim. Neyse artık bir sonraki maçta tribündeki yerimi alacak ve Erzurumsporumuzun kazanması için elimden gelen tezahürat desteğini vermeye devam edeceğim.

Gelelim dünkü maça; maçın nerdeyse başından sonuna üstün olan tarafı Erzurumspor’du. Hücuma dayalı bir futbol oynadık ama basit iki hatayla birlikte mağlup olan tarafta yine biz olduk. Maçtan Shala ve Batuhan’ın alınmasının ardından takımın ritminin bozulacağından endişe ettim ama haklı da çıktım. Roshuavel’in da saha kenarına alınması ve Göktuğ’un bir kaleciden beklenmeyecek hataları sayesinde evimizde üç puanı kaybeden taraf olduk. Öğrendiğim kadarıyla Shala ve Batuhan’ın adalelerinde çekme olmuş ve oyundan alınma sebepleri de buymuş. Hal bu olunca zaten teknik heyete kusur bulmanın bir anlamı da kalmıyor. Ne yapabilir ki Muzaffer hoca, kadro derinliği mi var elinde sanki.

Olan oldu ve yapacak bir şey de yok. Sonuçta malzeme bu ve devre arasına kadar da işi bu malzemeyle kotarmak zorundayız. Allah yardımcımız olsun.