MECBUREN… 

Milli takımla ne çok ortak yanımız var değil mi? Gol atmayı beceremiyoruz, oyun kuramıyoruz, rakip üzerinde zaman zaman baskı kursak bile sonuçlandıramıyoruz. Rakibin baskısına engel olamıyoruz, nitekim sonuçtada gol yiyip oturuyoruz. 
Neyse ki, Teknik Direktörümüz Kuntz değil, Hakan Kutlu gibi bir hocaya sahibiz. Allah biliyor ya, Hakan Kutlu hocanın yerinde bir başkası olsaydı, bu kadroyla şu anda ligin en dibinde yatıyor olurduk. 
Allah için hakikati konuşmak lazım; Hakan Kutlu hocanın elinde şöyle sağlam, oturaklı ve tumturaklı bir kadro olsa, var ya ligin altını üstüne getirirdi bu takım. Yanlış anlamayın, takımımız işe yaramaz ya da kötü demek istemiyoruz. Bizim takım sadece yetersiz ve zayıf kalıyor diğer rakiplerinin karşısında. Mevcut direncide, yine emin olun Hakan Kutlu’nun farkını gösteriyor. 
İlerleyen haftalarda ne olur, ne biter şimdiden kestirmek zor; ancak bizim takımda taşlar yerine oturmaz ve gidişat değişmezse, Hakan hoca gibi önemli bir ismi kaybetmek zorunda kalabiliriz. 
Çünkü sadece meseleye takım ve kulüp penceresinden bakmamak lazım. Burada Hakan Kutlu hocanın kariyeride söz konusu. 
Adam bakacak ki, tahta kapalı, transfer yapılamıyor, takımda ilerleme yok ve çıkılan her maç hayal kırıklığı, ne yapacak? 
Diyecek ki benden bu kadar, Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Sonuçta kendi kariyerini çöp edecek değil ya! 
Neyse, ensemizi bu kadar karartmayalım; umudumu kesmeyelim ve takımımıza güvenmeye devam edelim, ki bundan başka yolumuzda yok zaten. Mecburen güveneceğiz, inanacağız, yola devam edeceğiz. 
Altay maçının sonucu, ilerleyen haftalara dair ipuçları vereceğinden mecburen bu maçıda bekleyeceğiz. İnşallah Dadaş şeytanın bacağını bu maçla kırmış olur.