MESELE TAHTA MESELESİ

 

Erzurum’un Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen olduğuna göre; transfer tahtası konusunu yeniden gündeme getirmekte bir sakınca yok. Çünkü tahtanın açılabilmesi için Sekmen’in adaylığının açıklanması dört gözle bekleniyordu. Sekmen’in bu konuda bir planı veya kaynağı var mıdır bilmiyorum, ancak yoksa bile bir an önce plan yapmasında fayda var diye düşünüyorum. 
Çünkü Sekmen’in adaylığının açıklanmasıyla birlikte sosyal medyada en çok dile getiren konu transfer tahtası meselesi oldu. Yorumları neredeyse bütünüyle okudum ve hepsinin çağrısıda bu yöndeydi. 
Cuma günü malum, ara transfer dönemi başlıyor. Bu dönemde takımımıza takviye yapmamız kesinlikle lazım. Şubat ayının ortasına kadar bu sorunu halletmemiz ve o tahtayı açtırmamız lazım. Hakan hoca transfer istemediğini her ne kadar ifade etmiş olsada, burada mesele sadece transfer meselesi değil. Burada Erzurumspor’un silinmesi kararı alınan 3 puan meseleside var. 
Gerçekler belki acı olacak ama takımın kesinlikle transfere ihtiyacı var. Bu kadro mücadele ediyor, elinden geleni yapıyor, ortaya bir karakter koyuyor, buna itirazım yok. Ama ne yaparsınız ki, bunlar yeterli gelmiyor ve ikinci yarıda hiç yeterli gelmeyecek. İkinci yarıyı ilk yarıyla karıştıranlar büyük hata ederler, bu sebeple eğer transfer tahtası açılacaksa, şimdiden transfer görüşmeleri yapılmalı ve oyunculara kanca atılmalıdır. Yok eğer yapılmayacaksada, halimiz duman üstü dumandır.