ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Eylül 2023 13:11

MHP’de görev dağılımı yapıldı

MHP’de görev dağılımı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir süre gerçekleştirilen Erzurum İl Başkanlığı 14. Olağan Genel Kurul toplantısının ardından yönetimde görev dağılımı da yapıldı. İl Başkanı Adem Yurdagül ‘ün riyasetinde bir araya gelen il yönetiminde hem görev dağılımı yapıldı, hem de yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişarelerde bulunuldu. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 14-28 Mayıs seçimlerinin geride kaldığını ve Cumhur İttifakı’nın söz konusu seçimlerden zaferle ayrıldığını hatırlatarak, “Rehavete kapılmadan, gevşemeden, aynı heyecan, şevk ve iştiyakla yerel seçimlere hazırlanacağız” dedi. Yurdagül, MHP’nin dün olduğu gibi, bugün ve bugünden sonra da illet ve zillet siyasetinin karşısında olacağını dile getiren Başkan Yurdagül, “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, ellerinde nifak tohumlarıyla ortalarda gezinen şerli, illetli ve marazlı zihniyetleri yine hüsrana uğratacağız, yine tuş edeceğiz, yine alt edeceğiz. Bizim aziz milletimizden gayri sırtımız, sırtımızı yasladığımız milletimizden başka dağımız yoktur” diye konuştu. 

MHP’DE GÖREV DAĞILIMI 
Yerel seçimler öncesinde MHP Erzurum İl Yönetim Kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Başkan Yurdagül, yol haritası oluşturma hazırlıklarına şimdiden başlarken, seçim çalışmalarına da start vermiş oldu. 
İl yönetimine seçilen isimlerle birlikte seçim müzakerelerinde bulunan Yurdagül, görev dağılımı yapmayı da ihmal etmedi. Yurdagül’ün başkanlığında gerçekleştirilen Erzurum İl Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda görev dağılımı da yapıldı. Buna göre; Cihan Aksakal, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Başkanvekili olurken, Erdal Aydın ise, Genel Sekreterlik görevine getirildi. İbrahim Kızılgül ve Öztürk Akdemir’in muhasip olarak görev yapacakları il yönetiminde; Adem Uzunpolat Hukuk ve Seçim İşlerinden, İbrahim Şahsuvaroğlu ve Cüneyt Kishalı yerel yönetimlerden, Ensar Coşkun esnaftan, Mehmet Musa Çakır tanıtım ve medyadan, Selçuk Yaşarbaş ve Serdal Haki kamu kurum ve kuruluşlardan, Haktan Genç partiye bağlı yan kuruluşlardan, Ömer Metin sosyal faaliyetlerden, Kadir Burak Yıldırım sanayici ve işadamlarından ve Ufuk Demir ise, STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. İl İdare Amirliği görevine Kürşat Taran ve Yavuz Aydın seçilirken, Genel Sekreter Yardımcılığı görevi de Hüseyin Bayrakçı’ya verildi.