ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Mart 2024 11:54

MHP’de iftar buluşması

MHP’de iftar buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı’nın geleneksel iftar buluşması bugün gerçekleşecek. Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde organize edilen iftar yemeğinin, Erzurum’da Cumhur İttifakının adeta gövde gösterisine dönüşmesi bekleniyor. Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı ile ortaklaşa tertip edilen iftar yemeğine, AK Parti Erzurum Milletvekilleri ile birlikte Cumhur İttifakı paydaşı olan belediye başkanları, başkan ve meclis üyesi adayları katılacak. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, binlerce Dadaş’ı bir araya getirecek olan geleneksel iftar yemeğine açık davette bulunarak, “Hepinizi ve herkesi bu kutlu buluşmaya bekliyoruz” dedi. 

EŞİNE AZ RASTLANIR 
MHP Erzurum İl Başkanlığı’nca geleneksel hale getirilen iftar yemekleri, Erzurum’daki en geniş kapsamlı iftar organizasyonlarının başında geliyor. Geçtiğimiz yıl da yine binlerce kişinin katıldığı bir iftar programı tertip edilen Erzurum’da, bu yıl da yine eşine az rastlanır bir iftar organizasyonu gerçekleştirileceği öğrenildi. 
MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül, “Hak davası güdülen bir çatı altında ancak bereket olur, dayanışma olur, kaynaşma ve kucaklaşma olur” diyerek, geleneksel iftar yemeği için açık davette bulundu. 

HERKESİ BEKLİYORUZ 
Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde bugün gerçekleştirilecek olan iftar programının aynı zamanda Cumhur İttifakı coşkusuna da ev sahipliği yapacağını dile getiren Başkan Yurdagül, “Bizler birliğin, dirliğin, dirilişin ve milli kurtuluşun adresiyiz. Bizler milletimizin özüyüz, sözüyüz, iziyiz, ta kendisiyiz. Geleneksel iftar yemeğimizde hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük onur duyacağız. Herkesi iftar buluşmamıza bekliyoruz” diye konuştu.