MHP’de Sekmen buluşması

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin önümüzdeki Pazar günü Erzurum’da gerçekleştirileceği miting öncesinde adeta seferberlik ilan edildi. MHP Erzurum İl Başkanlığı’nda hazırlıklar son sürat devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de MHP Erzurum İl Başkanlığı’nın misafiri oldu. İl Başkanı Naim Karataş’la birlikte parti yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Sekmen, miting öncesinde yürütülen hazırlık çalışmalarını partililerle paylaştı. Miting için ulaşımdan şehir merkezinde alınacak bütün önlemlere varıncaya kadar her türlü ayrıntıyı hesaba kattıklarını söyleyen Başkan Mehmet Sekmen, “MHP Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli’yi Erzurum’da inşallah en güzel biçimde konuk edeceğiz. Cumhur İttifakı’mızın Erzurum’daki bu büyük buluşması için hazırlıklarımız son sürat devam ediyor” dedi.

 

SEKMEN PARTİLİLERLE İSTİŞARE ETTİ

Partili yöneticilerle miting hazırlıklarına dair görüş alışverişinde bulunan ve alınan tedbirleri müzakere eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstasyon Meydanı’nda yine tarihi bir günün yaşanacağını ifade ederek, “Erzurum, siyaseten Türkiye’nin vitrinidir. İstasyon Meydanı bu anlamda tarih yazmış bir meydandır ve MHP liderini de yine böyle bir buluşma için beklemektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli hazırlıkları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Sürecin kusursuz bir biçimde yönetilmesi noktasında MHP’li kardeşlerimizle birlikte koordineli bir biçimde çalışıyoruz” diye konuştu.

 

CUMHUR İTTİFAKININ KALBİ…

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i konuk etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Erzurum, Cumhur İttifakının bize göre kalbi durumunda. Genel Başkanımızı Erzurum’da misafir edeceğimiz 25 Eylül Pazar günü için hazırlıklarımızı el ele ve koordineli bir biçimde yürütüyoruz. Yakın ilgisi, yaklaşımı ve sergilediği üst düzey hassasiyet için bizler de Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” dedi.

  • 1 / 1 MHP’de Sekmen buluşması 0