ÖZEL HABER Haber Girişi : 02 Kasım 2022 13:53

MHP’den ESAV’a ziyaret

MHP’den ESAV’a ziyaret
​​​​​​​MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfını (ESAV) ziyaret etti.

Başkan Veysel Karani Aksungur ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Karataş, Erzurum üzerine görüş alışverişinde bulundu, vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Beraberinde 21. Dönem MHP Milletvekili Mücahit Himoğlu, önceki dönem MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Ahmet Gökan Yazıcı ile birlikte ESAV’a çıkarma yapan Karataş, Ankara’daki Erzurum’u ve Erzurum’a yönelik vakı çalışmalarını Başkan Aksungur’dan dinledi. ESAV’ın yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ESAV’ın çok özel bir misyon yüklendiğini dile getirerek, “Ankara’da Erzurum’u yaşayan ve yaşatan ESAV gerçekten de bizim için çok önemli. Vakfınızın Erzurum’a özel faaliyetleri, çalışmaları ve etkinliklerini her duyduğumuzda büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz” dedi.

 

ERZURUM’U TEMSİL ETMEK ÖNEMLİ

Erzurum’un tarihi binlerce yıl öncesine dayanan kadim bir şehir olduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Naim Karataş, “Bu yüzden Erzurum’u temsil etmek çok özel ve sorumluluk isteyen bir iş. Bu manada ESAV’ın üstlendiği sorumluluğu ben şahsen çok kıymetli buluyorum. Vakfımızın Başkanı Veysel Karani Aksungur başta olmak üzere vakıf yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Özellikle de Ankara’da her yıl organize edilen Erzurum Günleri organizasyonu özelinde de, ESAV’a gerçekten de minnet borcumuz var. Çünkü Ankara’da Erzurum’u yaşatma ve Erzurum atmosferi oluşturmada büyük bir gayret ortaya koyuluyor” diye konuştu.

 

AKSUNGUR’DAN HEYETE TEŞEKKÜR

ESAV Başkanı Veysel Aksungur ise, MHP’li heyeti vakıf merkezinde konuk etmiş olmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederek, “MHP’li kıymetli yöneticilerimize bizler de çok teşekkür ediyoruz. ESAV olarak sürekli yanımızda gördüğümüz MHP’li yöneticilerimiz, bizim aşk ve şevkimiz de arttırıyor. Bizler de Erzurum adına çok daha özel bir heyecana kapılıyor ve daha çok çalışıyoruz. Kıymetli heyete çok teşekkür ediyoruz” dedi.