Yerel Haber Girişi : 03 Nisan 2023 12:25

MHP Erzurum İl Başkanlığı’ndan Oltu’ya çıkarma!

MHP Erzurum İl Başkanlığı’ndan Oltu’ya çıkarma!
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, yönetim kadrosuyla birlikte Oltu İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği iftar yemeğine katıldı.
MHP Erzurum İl Başkanlığı’ndan Oltu’ya çıkarma! MHP Erzurum İl Başkanlığı’ndan Oltu’ya çıkarma!

Yüzlerce Oltulu vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeği, adeta şölene ve gövde gösterisine dönüştü. MHP Palandöken, Yakutiye, Aziziye, Uzundere, Şenkaya, Olur, Narman ilçe teşkilatları, Uzundere ve İspir Belediye Başkanlarının da tam kadro katıldığı iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Adem Yurdagül, Yeni Türkiye yüzyılında Cumhur ittifakının büyük önem arz ettiğini ifade ederek, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim için her bir parti mensubunun canla başla mücadele etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Cumhur İttifakı namusumuzdur
Başkan Yurdagül, “Cumhur ittifakı namusumuzdur, hiç bir şer odağına fırsat vermeyecek, köy köy, mahalle mahalle, ev ev dolaşıp her bir vatandaşımızın gönlüne dokunacağız” dedi.
Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’nun seccade üzerinde çekilen fotoğrafıyla ilgili görüşlerini de dile getiren Yurdagül; “Aziz Türk milletinin kutsal değerlerini ayaklar altına alan bir zihniyet, bu ülkenin milli değerlerine nasıl sahip çıkacak? Görüntüde İslami değerlere saygı gösterdiklerini vurgulamaya çalışan sözüm ona bu aday, aslında İslamiyet’ten uzak, çocuk katilleriyle nasıl aynı zihniyeti taşıdıklarını ortaya koymuş oldu ama bilmeliler ki; bizler milletin emrinde cumhurun yolunda neferler olarak, bu değerle sahip çıkacağız. Aksini düşünen veya eyleme dökmek isteyenlere geçmişte olduğu gibi bugünde karşı duracağız” diye konuştu.

15 Mayıs’tan sonra yerel siyaset
İl Başkanı Adem Yurdagül, yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin hemen sonrasında yerel siyasete hız vereceklerini hatırlattı. Yurdagül, Erzurum’da yerel siyasetin mihenk taşı olan muhtarlıklar, belediyeler ve STK’lar ile koordineli çalışmalar yürüterek, Cumhur ittifakına yakışır bir başarı elde edeceklerine vurgu yaptı.

Oltulu vatandaşlardan Yurdagül’e sevgi seli
Yüzlerce vatandaş ve partilinin katıldığı iftar yemeğinde Yurdagül’ün konuşması alkışlarla sık sık kesildi. Partililer, “Böyle bir başkanı bize gönderen başta Genel Başkanımıza ve tüm yöneticilere teşekkür ediyoruz. MHP Adem başkanla şahlanışa geçti, Allah’ın izniyle küslük ayrılık kalmadı. Biz de başkanın yolunda yürüyerek Cumhur ittifakının Oltu’da zaferle çıkması için canla başla mücadele edeceğiz. Bu genç kadro büyük işler yapacak” dediler.