Minik Dadaşlar geliyor 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un minik altyapısı adeta futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. 10 yaş grubundan başlayarak hemen her yaştan yetiştirilen minik Dadaşlar, Erzurumspor’un yarınları için umut verirken, miniklerin hafta sonlarında gerçekleştirilen idmanları ise göz dolduruyor. Kıran kırana maçların oynandığı Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde tecrübeli antrönerler tarafından yetiştirilen Dadaşlar, periyodik aralıklarla turnuvalara da katılıyor. Bu hafta Şırnak’ta organize edilen minikler futbol turnuvasına katılacak olan Erzurumspor’un minik altyapısı, daha önceki turnuvalarda da adından söz ettirmeyi başarmıştı. 

 

SEKMEN’İN TALİMATIYLA KURULMUŞTU  

Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda B.B. Erzurumspor’un da Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen’in talimatıyla kurulan minik altyapı okulunda geleceğin yıldızları yetiştiriliyor. İdmanlara futbolcular kadar, miniklerin aileleri de ilgi gösterilirken, her hafta sonunda yapılan maçlar adeta nefesleri kesiyor. 

Futbolcu aileleri, idmanlarda çocuklarının performansını yakından görme fırsatı bulurken, Başkan Sekmen’e çağrıda bulunmayı da ihmal etmiyor. Aileler, “Erzurumspor için canla başla oynayacak olanlar yine bu memleketin çocuklarıdır” diyerek, altyapıya çok daha fazla ilgi gösterilmesini istiyor.

  • 3 / 1 Minik Dadaşlar geliyor  0

  • 3 / 2 Minik Dadaşlar geliyor  1

  • 3 / 3 Minik Dadaşlar geliyor  2