MÜCADELEYE DEVAM

Erzurumsporumuzun haftalardır konuştuğumuz maçı bugün oynanacak. Çok sıkı bir hazırlık dönemi geçiren takımımızda Allaha şükürler olsun herhangi bir sakatlık ya da kart cezalısı oyuncu yok. Kadro kalitesi olarak bizden birtık yukarıda olan Keçiörengücü takımı Erzurumspor maçına çok ciddi anlamda hazırlık yaptı. Çünkü Erzurumsporun geride bıraktığı haftalar gösterdi ki Dadaşlar kolay yutulur bir lokma değil. İster istemez Buda rakiplerimizin bizim takıma karşı yaptıkları hazırlığı çok daha önemli hale getirdi. sezonun ilk haftalarında rakipleri tarafından yok sayılan Erzurumspor, çizdiği başarı grafiğiyle korkulu bir rüya haline geldi. 
Bu saatten sonra ligin en üstündekide altındakide Erzurumspor maçlarına çok daha farklı bir biçimde hazırlanacak. 
Transfer tahtamız kapalı, kadromuzda çok büyük eksiklikler olmasına rağmen ortaya koyduğumuz sağlam mücadele gösterdi ki, inanç ve mücadele her zorluğun üstesinden gelmeye yetiyor. 
Takımımızın bugünde yine elinden gelenin en iyisini yaparak, futbol iştahı ve hırsıyla rakibini eli boş göndereceğine inanıyorum. 
Buna hepimiz inanmalıyız, desteğimizi bir an olsun geri çekmemeliyiz. 
Yalnız bir hususu daha dile getirmem lazım; bunca imkansızlığa rağmen canını dişine takan bu takım, taraftar desteğinide fazlasıyla hak ediyor. 
Bu yüzden tribünlerimizi dolduralım, desteğimizi ger çekmeyelim.