ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Mart 2023 11:10

Muhtarlar Büyükşehir’e çıkarma yaptı 

Muhtarlar Büyükşehir’e çıkarma yaptı 
Karayazı’nın 40 yıllık tapu sorununu çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür gecikmedi.
Muhtarlar Büyükşehir’e çıkarma yaptı 

Karayazı’nın 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür gecikmedi. İlçeye bağlı mahallelerin muhtarları heyet halinde geldikleri Büyükşehir Belediyesi’nde, Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkür etti. Sekmen’i makamında ziyaret eden Karayazılı muhtarlar, adliyo koridorlarında çözüm aramaktan bıkıp usandıklarını belirterek, kendilerini büyük bir dertten kurtaran Başkan Sekmen’e minnettarlıklarını ilettiler. Başkan Sekmen’e yaşanan gelişmeler ışığında son durumu ileten muhtarlar, “Bu sorunun çözüme kavuşmasında büyük payı olan Sekmen Başkanımıza gerçekten minnettarız. Son 40 yıldır sahibi olduğumuz halde tapusunu alamadığımız gayrimenkullerimiz vardı. Bu sorunu bir çırpıda çözeceğini aklımıza getirebilseydik, Sekmen Başkanımıza bu durumu seneler önce aktarırdık. Konuyu kendisine bildirmemizle sorunu çözmesi bidr oldu. Başkanımıza minnet borçluyuz, çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

SEKMEN: DERTLİYLE DERTLENİYORUZ 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, makamında kabul ettiği Karayazılı muhtarların memnuniyetinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sekmen, “Konu bana iletilince hemen harekete geçtim ve konuyu Çevre Şehircilik Bakanımıza anlattım. Sayın Bakanımız sağ olsunlar, öyle bir hassasiyetle ilgilendiler ki, meseleyi anında çözüme kavuşturdular. Karayazılı hemşehrilerimizi büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette bu durumdan en başından haberdar olsaydık, bu sorunu şimdiye kadar çoktan çözmüş olurduk. Olsun, sonuçta çözüme ulaştık, hemşehrilerimizi adliye koridorlarından kurtardık” diye konuştu. 
Başkan Mehmet Sekmen, “Bize düşen, insanımızın sıkıntısıyla, derdiyle dertlenmek. Bunu başarabiliyorsak, ne mutlu bizlere. Çünkü sorunun olduğu yerde, sıkıntının olduğu yerde bizim gözümüze uyku girmez. Biz bu anlayış ve inançla canla başla insanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.