MÜJDE BEKLİYORUZ

Erzurumsporun Antalya’da devam eden devre arası kampına ziyarette bulunan kulüp başkanı Ahmet dal, kulübe gerçekten çok önemli hizmetler verdi. Bandırmaspor maçı öncesinde kampa ziyaret ederek teknik direktör Hakan kutlu hocayla bir araya gelmesi Ahmet dal başkanın transfer tahtasıyla ilgili olarak bir takım planlarının olduğunun göstergesi gibi geliyor bana. 
Tabi süre çok dar vakit çok kısıtlı bu yüzden yol haritasının bir an önce belirlenip kamuoyuna da açıklanması gerekiyor. 
Tahtayı açtırmak için gerekli para akşamdan sabaha bulunacak bir miktar değil. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Ama bunun için gerekli siyasi zemini oluşturmaz seçim öncesi bana sorarsanız çok önemli bir fırsat. 
Erzurum sporun transfer tahtasının açılması noktasında siyasetin devreye girmesi ve sürecin başarıyla sonuçlanması halinde Seçimlere müsbet yönde etki eder diye düşünüyorum. 
Bunu düşündüğüm gibi takıma yapılan takviyeleri ikinci yarıda Erzurum spora çok şey kazandıracağınıda bütün yüreğimle inanıyorum . 
Çünkü takımımızın mücadele gücü yüksek direnci formu ve futbol kaliteside beklenenin çok üzerinde. Mevcut olan bu durumu yeni takviyelerle destekleyip takımımızı güçlendire bilirsek ikinci yarının tozunu attırabiliriz. 
Kulüp başkanı Ahmet dalında benim gibi düşündüğünü çok iyi biliyorum; umuyorum camiaya müjdeli haberler verir.