NE GARİP MEMLEKET

Son günlerde Ben Erzurum’dan gerçek bir şey anlamıyorum. Geçen hafta Kazım Karabekir Stadyumunda güçlendirme çalışmaları yetişmemiş diye maçımızı Giresun’da oynadık. Kimsede çıkıp stadyumda hangi çalışmaların yapıldığından bahsetmedi, birkaç kez kendim gidip stadyum civarını kolaçan edeyim dedim, ne yapıyorlar, ne iş görüyorlar diye, bir şey göremedim. 
Şimdi bir yetkili çıkıp açıklayabilir mi lütfen stadyumda ne tür bi çalışma yapılıyor diye? Çelik takviyesi mi yapılıyor, beton mu dökülüyor, kaynak mı yapılıyor, yani kim stadyumda hangi işlemi yapıyor ve bu çalışmalar zaman bitecek? 
Bu hafta maçımız deplasmanda, peki ya sonraki hafta oynanacak maça yetiştirilecek mi stadyum onu da bilmiyoruz. 
Normal şartlarda Bandırma maçını evimizde oynayacağımızı biliyorduk, iki gün kala Giresun işi çıktı ortaya. 
Merak ediyorum, stadyumdaki çalışmalar yetişmeyecekse eğer bundan yine karşılaşmaya iki gün kala mı haberdar olacağız? 
Gençlik ve Spor İl Müdürü bu konuda bir açıklama yapmayı düşünür mü acaba diye çok merak ediyorum. Yada onun ilgi alanına girmiyorsa bu işler, açıklamayı kim yapacak? 
Şahsen benim stadyumda hangi çalışmaların yapıldığından haberim yok, kulüp yöneticileri biliyor mu, ondanda haberim yok. Öyle zannediyorum ki bilseler şimdiye çoktan birileri çıkıp bir şeyler açıklamıştı. Ama belli ki onlarında haberi yok bundan. 
Ne güzel memlekette yaşıyoruz değil mi, memlekette olan biten şey çok ama niyeyse ne olup bittiğinden kimsenin haberi yok. Hiç kimsedede mesuliyetten ve sorumluluktan eser yok. Herkes o kadar sorumsuz, o kadar rahat ve o kadar lakayt ki, bu yüzden kimseden hesap sorulduğuda yok. 
Bizim memleket eskidende böyle miydi diye düşünüyorum ama bakıyorum bu konudada bir fikrim yok. Kolaysa siz gelin çıkın bu işin içinden.