NE GÜZEL ANLATTIM

Erzurumspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda bugün Esenler Erokspor’u konuk edecek. Önümüzdeki hafta sonundada Adanaspor’la maçı var. Takımdaki aksaklıklar ve kötü gidişle ilgili olarak günlerdir yazmaya çalıştığım hususları biliyorsunuz. Ama görünen şu ki, ben de dahil olmak üzere camianın endişelerinin hiç kimse tarafından dikkate alındığı yok. Dolayısıyla bugünkü yazımı çok özel bir amaçla yazıyorum. 

Birincisi, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

İkincisi, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Üçüncüsü, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Dördüncüsü, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Beşincisi, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Altıncısı, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Yedincisi, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Sekizincisi, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Dokuzuncusu, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Onuncusu, Erzurumspor’un hiçbir sorunu yok ve bu takım sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacak. Muzaffer Bilazerinde bu başarıdaki payı çok büyük çünkü hocalığın en güzelini kendisi yapıyor. Yönetim de sezon sonunda takımı süper Lig’e yükselten bir yönetim olarak tarihe geçecek.

Ne güzel anlattım öyle değilmi?