NEDEN? NEDEN? 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şunu sormak istiyorum; acaba Erzurum’a karşı bir sıkıntınız mı var ki, stadyum konusu sorun olmaktan bir türlü kurtulamıyor? Tam olarak neyin peşindesiniz ben anlamadım! Stadyumun maç oynanamayacak bir durumu varsa, o halde tedbirini alın ve gerekeni yapın! Yok eğer stadyum maç oynanabilir durumda ise, bırakın yakasını artık bu memleket rahat bir nefes alsın!
Stadı yenileyeceğinizi söylemiştiniz, yenilemediniz! Üstünü kapatacağınızı söylemiştiniz, kapatmadınız! Şimdide stadyumda maç oynanıp oynanmayacağını çözümsüz bir bilmece haline getirdiniz. Ya çıkın bu sürecin sonucunu anlatın ya da bürokratlarınıza talimat verin bu duruma bir netlik kazandırsınlar. 
Sonuçta en kötü sonuç bile belirsizlikten çok daha iyidir diye düşünüyorum. Şöyle diyenler olabilir; kardeşim ülkede yıkım oldu, felaket yaşandı, senin derdin stadyum mu? Doğru büyük bir yıkım yaşadık, felaket gördük, elbette acımız çok büyük. Ama bu stadyum konusu da yeni değil ki! 
Erzurum’un senelerdir oyalandığı ve geçiştirildiği bir konu bu. Yani bilmiyorum ki bu konuyu bu kadar çekip uzatmanın mantığı ne? Bekleye bekleyene bu meseleyi bugünlere kadar neden getirdiniz? Asıl soru bu işte:
Neden?
Neden?
Neden?