NEREDE İNCE, ORADA KOPSUN!

Erzurumspor’un Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Diyarbekirspor’u mağlup ederek bir üst tura yükselmiş olmasına sevinmedik dersem yalan olur. Ama ben halen daha durduğum yerdeyim. Sahaya sürülen gençlerin forma giyme ve süre alma fırsatı bulmuş olması açısından mutluluk duysamda, sonraki maçlarda as kadrodan isimlerin sahaya sürülecek olması endişesi taşıyorum. Umarım böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız, çünkü bizim ZTK’da ortaya bir iddia koymamız mantıksız. 
Gittiği yere kadar gençlerimiz oynasın, kendilerini geliştirsin ve tecrübe kazansınlar, ama turlar ilerledikçe kadroda duyulacak olan kalite ihtiyacı sakın ama sakın a takımından isimlerle giderilmesin. 
Gittiği yere kadar gitsin, ip nerede incelirse oradanda kopsun diye düşünüyorum ben. Çünkü bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok. 
///
Bu konuyu burada noktaladıktan sonra gelelim kendi evimizde oynadığımız maçlardaki taraftar ihtiyacına. Takımımızın durumu iyi, gidişatımız çok güzel, bu kadar güzellik arasında o tribünleri doldurmuyor oluşumuz ise, açıkçası çok kötü. 
Yani bir paket sigara parasına mal olacak bir destek için kendi takımımıza neden bu kötülüğü yapıyoruz ki? 
Hepi topu zaten kale arkaları var, doldurmak, o tribünlerde esip gürlemek çok mu zor? Hepimiz gördük ki, bu takım inanmış, mücadele ediyor ve gerçekten ruhla oynuyor. Bize düşende bu ruhu coşturmak, teşvik etmek ve takımımızın kendine çok daha yüksek hedefler belirlemesini sağlamak olmalıdır. 
Gelin Giresunspor deplasmanından sonraki ilk maç için Kazım Karabekir’de görsel bir şölene imzamızı atalım. Dadaşlara sahipsiz olmadıklarını hep birlikte gösterelim. Çünkü onların bizim bu desteğimize çok ihtiyaçları var.