ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Kasım 2022 11:42

Öğrencilerin içi ısındı

Öğrencilerin içi ısındı
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı, gençlere yönelik etkinliklere her hafta bir yenisini ekliyor.

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı, gençlere yönelik etkinliklere her hafta bir yenisini ekliyor. “Kaşık-Kaşık Çorba, Vizelerden Kalma!” sloganıyla harekete geçen AK gençler, vize haftasına giren öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuyor. ÜniAk Teşkilatı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Atatürk Üniversitesi Yemekhanesi önünde stant kuran AK Partili gençler, üniversite öğrencilerine birbirinden lezzetli çorbalardan tattırıyor. AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler’in de bizzat katıldığı çorba ikramında, öğrencilerin hem içi ısıtılıyor, hem de vize haftasında vakit kaybetmemeleri sağlanıyor. AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler, üniversite öğrencilerine yönelik olarak sürekli etkinlikler organize ettiklerini belirterek, “Üniversite teşkilatımız o kadar güzel işlere imza atıyor ki; gerçekten gurur duymamak elde değil” diye konuştu. 

KOCAALİLER: GENÇLER İSTİKBALİMİZ 
“Kaşık-Kaşık Çorba, Vizelerden Kalma!” sloganıyla organize ettikleri etkinlikle Atatürk Üniversitesi Merkezi Yemekhane önünde stant kurduklarını kaydeden Başkan Kocaaliler, “Erzurum ÜniAK teşkilatımız ile birlikte Vize haftasında öğrenci kardeşlerimize soğuk havalarda sıcak çorba ikramında bulunduk. Kardeşlerimizle bir araya gelmek, onların içini ısıtmak, bizim de yüreğimizi ısıttı” dedi. 
Türkiye’nin en dinamik yapısını gençlerin oluşturduğunun altını çizen Kocaaliler, gençlerin aynı zamanda Türkiye’nin parlak istikbalini teşkil ettiğini söyledi. “Bu parlak yolda milletimizin ve ülkemizin huzur ve selameti için hep birlikte yürüyeceğiz” diyen AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler, gençlere yönelik etkinliklerin sayısının artarak devam edeceğinin altını çizdi.  

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN TEŞEKKÜR 
Öte yandan Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler ise, ÜniAK Teşkilatı tarafından organize edilen bu renkli etkinlik için AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına teşekkür ederek, “Bir bardak sıcak çorbanın belki konuşulmaya değer bir yanı yok ama biz üniversite öğrencilerinin düşünülmesi ve bu yönde bir etkinlik organize edilmiş olması mutluluk verici. Teşkilatta görev yapan öğrenci kardeşlerimize ve parti yetkililerine teşekkür ediyoruz. Önemli olan böyle bir düşüncenin hayata geçirilmiş olmasıdır” dediler.