Yerel Haber Girişi : 21 Nisan 2022 13:47

Oltu ülkü ocakları iftar programına yoğun ilgi

Oltu ülkü ocakları iftar programına yoğun ilgi
Oltu ülkü ocakları iftar programına yoğun ilgi Oltu ülkü ocakları iftar programına yoğun ilgi

Ülkü Ocakları Oltu İlçe Başkanlığının vatandaşlarla bir araya gelmek üzere düzenlemiş olduğu iftar programı yoğun ilgi gördü. 

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdulkadir Gökçan ve ilçe ocak başkanlarının da katılım sağladığı iftar programına vatandaşlarda katılım sağladı. Ülkücü ve Türk Milliyetçiliğinin önemine vurgu yapılan iftar programında birlik ve beraberliğin ebediyen süreceğine işaret edildi.

Ülkü Ocakları Oltu İlçe Başkanı Muhammet Öztürk’ün organize ettiği programa; Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdulkadir Gökçan, Oltu Belediye Başkanımız  Necmettin Taşçı, MHP İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, AKP İlçe Başkanı Eftal Gülcü, İlçe Milli eğitim Müdürü İlhami Sahin, Valilik İL Planlama koordinasyon müdürü Güven Yavuz, Atatürk üniversitesi Oltu Yerleşkesi Dekanı  Cavit Yeşilyurt, Şenkaya Belediye Başkan yardımcısı Osman Yüce, Oltu Devlet Hastanesi Müdürü Salih Keskin, Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Köksal Sarıhan, Türk Eğitim Sen İlçe başkanı Hakan Yeşilyurt, Şoförler odası Başkanı  Veyis Fidan, Muhtarlar Derneği Başkanı Gürbüz Vural, AK Gençlik İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özbek, Organize Sanayi müdürü Salih Hocaoğlu, Çelebi Mühendislik yönetim kurulu Başkanı Ümit Celebi, Şenkaya Esnaf odası başkanı Fahrettin Harbi, Türk Sağlık Sen İlçe temsilcisi Metehan kaya, Şenkaya Türk bürüsen temsilci Hakan Bektaş  ve Oltulu eğitim ve İş insanlarının katilimi ile coşkulu bir iftar programı gerçekleşti.

Program kapsamında söz alan Ülkü Ocakları Oltu İlçe Başkanı Muhammet Öztürk “ ülkücüler her zaman birlik ve beraberlik içinde adım atmaya devam edecektir. Şehitlerimizin ruhunu yücelterek vatanımıza daha sıkı sarılacak ve ülkemizi gerekli gelişmişlik noktasına erişmesi için var gücümüzle çalışacağız.  Programımıza teşvik ederek bizleri onurlandıran katılımcılara teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

İftar programına ilçe başkanları ve teşkilatıyla birlikte katılım sağlayan  Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdulkadir Gökçan konuşmasında “ bizler vatanı için her an serden geçmesini bilen neferleriyiz. Böyle programlarla hem eksikliklerimizi hem de ne yapmamız gerektiği konusunda fikirlerimizin oluşması için noktasıyla önemli olduğunu düşünüyoruz. Daha güzel yarınlarda şehitlerimizi gururlandıracak şekilde çalışmaya ve dik durmaya devam edeceğiz. Allah Müslüman Türk yurtlarını ilelebet özgür kılsın ve coğrafyamıza ferahlık versin” sözlerini kullandı.