OLUMSUZLUKLAR

Dün oynanan her zerrem sıfır Keçiörengücü maçından her taraftar gibi ben de galibiyet bekliyordum . Ama kafamın bir yanındada mağlubiyet ihtimalini yer vermek durumundaydım. Nitekim o kötü ihtimal gerçekleşti. 
Takılı kötü bir oyun sebebiyle eleştirecek değilim . Takımımız teknik yönetimimiz elinden geleni hem de en iyisini yapmaya çalıştı. Fakat gelin görün ki avantajımız olması gereken saha bizim için dezavantaj oldu. Taraftarımızın önünde oynamamız gereken maç takımımız için deplasmana dönüştü. Bu kadar olumsuzluk orta yerde dururken kalkıp da takımın niye mağlup olduğunu sorgulayacak değilim. Kimsede bunu zaten sorgulamaya kalkmasın. 
Puanımız 18 ve ligin tipine doğru dalış yapmaya devam ediyoruz . Takımımızdan şampiyonluk gibi bir beklentimiz yok bunu kabul ediyoruz ama en azından takımımızın ligde kalabilmek için mücadele etmesi gerektiğine inanıyoruz. 
Bakın ben demiyorum biz diyorum . Çünkü Erzurum spora dair beklentilerimiz hep aynı umudumuz hep aynı hayallerimiz hep aynı. Haliyle yukarıda bahsettiklerimde benim değil bütün cami yanı görüşlerini yansıtıyor. 
Bu maç bitti bu hafta geçti artık önümüzdeki maçlara bakacağız .