ÖZEL HABER Haber Girişi : 30 Temmuz 2022 12:41

Ömeroğlu’ndan muhalefete eleştiri

Ömeroğlu’ndan muhalefete eleştiri
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Gündemi millet olan yolda kalmaz. AK Parti olarak biz bu yüzden 20 yıldır iktidardayız” dedi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Gündemi millet olan yolda kalmaz. AK Parti olarak biz bu yüzden 20 yıldır iktidardayız” dedi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, gündeme ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. 2022 yılında iktidara gelen AK Parti’nin 20 yıldır milletin derdiyle dertlendiği ve millete hizmetkârlık ettiğini dile getiren Başkan Ömeroğlu, “Bunu milleti umursamayanlar bilmez, anlamaz. Hakikat tektir; gündemi millet olan yolda kalmaz. Bizim gündemimiz zaten hiç değişmedi, ancak gündemi farklı olanları herkes biliyor. İşte bu yüzden yıllardır iktidar yüzü göremiyorlar. Milletin derdini kendine dert edinen bir dava, milletin desteğini de, gücünü de arkasına alır. Ama milleti sadece siyasi ikbal uğuna kullananlar, olduğu yerde sayar ve kalır. Türiye’n fotoğrafı tam da budur” diye konuşu.

 

SİYASETTE “İKİ EVRE” TANIMI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin 2002 yılında başlayan iktidar yolculuğunun 20 yılı geride bıraktığını anlatan Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Türkiye’de siyaset iki evredir; biri AK Parti öncesi Türkiye, diğeri ise AK Parti ile Türkiye’dir. İlk evrede millet zaten yoktur, milli irade yoktur. Ancak ikinci evrede millet var, gayret var, hizmet var, yatırım var, eser siyaseti var. Bu evrede kendi ayakları üzerinde durabilen, batının kurduğu oyunlarda figüranlık yapmak yerine, oyun kuran, rol belirleyen, yol ve istikamet gösteren, oyunu kendisi kuran ve bu oyunda başrolü de yine kendisi oynayan bir Türkiye var” şeklinde konuştu. 

 

MİLLET DİLİNİ BİLMİYORLAR

Türkiye’de muhalefetin işte bu yüzden iflah olamadığına vurgu yapan Haktan Ömeroğlu, “Muhalefetin tarzı da belli, tavrı da belli. Milletten uzak olanın yol alması mümkün değil. Bunlar senelerdir böyle ve asla da değişmeyecekler. Biz ne dersek diyelim, ne anlatırsak anlatalım, anlamazlar, anlamayacaklar. Çünkü millet dilini bilmiyorlar, milletçe anlamıyorlar, milletçe konuşmuyorlar. Bunlar hangi yolda yürürlerse yürüsünler ve hangi masaları kurarlarsa kursunlar, milletin hep uzağında kalacaklar” dedi.