ON NUMARA MÜCADELE 

Erzurumspor’un Pendikspor’la oynadığı maçı izlerken, sezona başlangıç yaptığımız ve Erzurum’da oynadığımız maç aklıma geldi. O karşılaşmada da yine böyle dirençli ve mücadeleci bir oyun ortaya koymuştu Dadaş. 
Maç özelinde konuşmak gerekirse, Pendikspor teknik birçok ismin görev aldığı, kadro yapısı ve derinliğiyle Erzurumspor’dan çok daha etkili bir takım. Ama buna rağmen Dadaş hem baskısı ve hem de hücum kalitesiyle rakibine kök söktürmesini bildi. Üstelik bunu yeteri kadar tecrübe sahibi olmayan genç kadrosuyla yaptı. Ben şahsen Erzurumspor’un ortaya koyduğu performanstan çok etkilendim ve açıkçası da çok umutlandım. Bu takımdaki hırs ve iştah kaybolmadığı sürece önümüzdeki daha birçok maçtan rahatlıkla puan alabileceğimizi düşünüyorum. 
Maçta belki öyle göze gelir pozisyonlarımız yoktu ama sonuçta golü bulmaya yönelik azim her şeyden önemliydi bana göre. Olanare’nin değerlendirebilse belki filelerle buluşturabileceği o meşin yuvarlak, ceza sahasında Mustafa Yumlu’ya yapılan hareketin ardından bize gol sevincini yaşattı. 
Herkes böyle diyor ve benim içimdeki seste diyor ki, takımımıza birkaç önemli mevkiye transfer yapabilirsek, zirveye doğru rahatlıkla tırmanırız. Belki böyle bir ihtimali kimse dillendirmiyor ama Erzurumspor’un bir üst lige çıkma şansı bile var. Ama işte bizi yaralarsa bu transfer tahtası ve bu yüzden muhatap olacağımız puan cezaları yaralar. İnşallah böyle bir hezimet yaşamayız.