ÖNEMLİ BİR ÇAĞRI

Erzurum sporda kulüp başkanlığı için adı geçen isimlerden birisi de servet atmacaydı. Zaman zaman yaptığı açıklamalarla mavi beyazli camianın gündemine oturan atmaca dün yaptığı paylaşımla Erzurum sporun yine bir numaralı gündem maddesi oldu.
Söz konusu isim kulübe sahip çıkma ya da sahip çıkılması konusunda ne kadar samimi bilmiyorum ama kendisine bir şekilde şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Şu anda kulübün 300 milyon TL’ye yakın bir borçu var. Servet atmaca diyor ki bu borcun 120 milyon lirasını onlar geri kalan 180 milyon lirasını da ben ödeyeyim. 
Bununla da kalmıyor kulübün yönetimini Ahmet dal yeniden üstlensin ve görev yapmaya devam etsin diyor. 
Bununla da yetinmiyor kulübün sırt ve göğüs reklamları da yapacağım ödeme dışında yine benden olsun diyor. 
Yani bilmiyorum ama böyle bir teklifin bence değerlendirilmesi ve kulübün bu belirsizlikten bir an önce kurtarılması gerekiyor. 
Ben de şöyle diyorum madem servet atmaca 180 milyon TL’yi ödeme konusunda net bir duruş gösteriyor, o halde transfer tahtasının açılmasını sağlayarak ilk adımı atabilir. 
Kendisi bu adımı atarsa geriye kalan 120 milyon TL için Erzurumda hemen herkesin seferber olacağı açıktır.
Kendisine bu şansın verilmesi halinde kulübün ilerleyen dönemlerde belki de çok daha büyük sıkıntılar yaşamasının önüne geçilmiş olunacaktır. 
Aksi halde servet atmaca isimli Erzurumda iş adamı yarın bir gün takıma ben sahip çıkacaktım ama benim Ağrıma kulak verilmedi dememelidir.