ÖNEMLİ İKİ MAÇ

Çorumspor maçı geride kaldı, her ne kadar skor itibariyle canımızı sıksada, önümüzde odaklanmamız gereken iki maç daha var. Bu maçlardan birisi Ümraniyespor maçı, diğeri ise İstanbul’da oynayacağımız Eyüpspor maçı. 
Çarşamba günü çıkacağımız ilk maç önemli, çünkü Çorumspor deplasmanında yaşadığımız hayal kırıklığını telafi etmek durumundayız. Bu maçta rakibe puan vermez ve hanemize 3 puanı yazdırabilirsek; Eyüpspor deplasmanına çok daha farklı bir havayla gidebiliriz. 
Erzurumspor’un güçlü ekiplere karşı oynadığı futbol herkesin malumu, bu yüzden Eyüpspor maçından galibiyet olmasada beraberlikle ayrılma ihtimalimiz olabilir. Bu sebeple Ümraniyespor maçını ne yapıp edip almak durumundayız. Yani en azından ligin ilk yarısına 20’nin üzerinde bir puanla giriş yapmalıyız ki, ikinci yarıda avantajlı duruma geçmiş olalım. 
Biliyorsunuz zaten 3 puanımız askıda bekliyor, inşallah devre arasında transfer tahtasıyla ilgili adımlar atılırda, demoklesin kılıcı gibi başımızın üzerinde sallanan puan silme cezası ortadan kalkar. Devre arasında birkaç güzel transferde yaptık mi, ikinci yarıda iddiamızı dahada güçlendirir ve play off potasına girebilmenin mücadelesini verir ve başarırırız. 
Bu olmayacak bir şey değil, Süper Lig’e çıkış dönemlerimizi hatırlayın, hep kıyısından köşesinden başardık. Ben inanıyorum, yine başarabiliriz. Tabi bu inancımızı pekiştirmemiz ve güçlendirmemiz için evvela şu önümüzdeki Ümraniyespor maçını kazasız belasız atlatmamız gerekiyor. Eyüpspor deplasmanınada Allah Kerim.