Yerel Haber Girişi : 12 Şubat 2022 10:39

Onlar da güven tazeledi

Onlar da güven tazeledi

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Mayıs ayında yapılacak seçimleri öncesinde esnaf meslek odalarındaki seçimler de devam ediyor. Son olarak Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası’nda Samet Erdoğan güven tazelerken, üyelerin vazgeçmediği bir diğer isim ise, Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder oldu. Üyelerinden tam destek alan her iki meslek odası başkanı da, yeni bir dönem için kolları sıvarken, Birlik Başkanlığı yarışının nasıl sonuçlanacağı ise, daha şimdiden merak konusu oldu. Hikmet Karaca’nın adaylığını açıkladığı Birlik Başkanlığı için Rasim Fırat’ın da aday olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Başkan Fırat’ın, adaylık için hazırlıklarına başladığı ve birlikte hareket edeceği meslek odalarının yöneticileriyle sürekli temas halinde olduğu ifade ediliyor.

 

KÜÇÜK ESNAFA ÖZEL MESAJ

Öte yandan Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Samet Erdoğan, yeni bir dönem için kendilerine destek olan tüm üye esnafa teşekkür ederek, “Bize sonuna kadar güvenen ve destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz. Biz de bu süreçte özellikle küçük esnafın ezilmemesi ve haksız rekabet karşısında mağdur olmaması için gerekeni yapacağız. Her platformda üyelerimizin sesi olacak ve onlar için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

KENAN EJDER FARKI

Öte yandan Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder ise, güven tazeleyen bir başka isim oldu. Erzurum’da uzun yıllardan bu yana Kasaplar Odası Başkanlığı görevini yürüten Kenan Ejder, üyelerinden yine tam destek alırken, Kasaplar Odası’nda en uzun süreyle görev yapan başkanlardan oldu. Kasap esnafının sevip saydığı ve birlikte hareket ettiği isim olan Kenan Ejder, “Seçim sonuçları hayırlı olsun” dedi.