ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Ocak 2023 15:36

Orhan’dan Yurdagül’e hayırlı olsun ziyareti 

Orhan’dan Yurdagül’e hayırlı olsun ziyareti 
MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Adem Yurdagül’ü tebrik ziyaretleri devam ediyor.

MHP’nin yeni İl Başkanı Adem Yurdagül’ü Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte Yurdagül’e hayırlı olsun dileyen Aziziye Belediye Başkanı Orhan, MHP’li yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Başkan Orhan, Cumhur İttifakı’nın milli bir buluşmayı ifade ettiğini dile getirerek, “Hepimizin arzusu ve ortak amacı, hiç şüphe yok ki milletimizin, devletimizin ve ülkemizin aydınlık yarınlarıdır. Bu doğrultuda Cumhur İttifakını teşkil eden AK Parti ve MHP birlikteliği, Türkiye’nin yeni yüzyılına da damgasını vuracaktır” dedi. 

 

SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK 

2023’ün Türkiye açısından çok büyük bir önem taşıdığını kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hepimizin sorumluluğu çok büyük… Nihayetinde hepimizin amacı belli; o da aziz milletimize hizmet etmek. Hepimiz bu hizmeti farklı kulvarlarda vermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Adem Yurdagül Başkanımız da, Cumhur İttifakı hedefleri için var gücüyle çalışacak. Kendisini kutluyoruz, başarılar diliyoruz, Allah muvaffak etsin diyoruz” şeklinde konuştu. 

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ 

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül de, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Aziziye Belediyesi’nin, yerel hizmetler noktasında birbirinden kıymetli projeleri hayata geçirdiğine vurgu yapan Başkan Yurdagül, “Aziziye Belediyemiz de, tıpkı Cumhur İttifakı gibi milleti ve halka hizmeti önceleyen bir yönetim anlayışı taşıyor. Değerli Başkanımızın şehrimiz ve Aziziye ilçemiz için gösterdiği çabaya müteşekkiriz. 2023 hedeflerimiz için de aynı heyecan ve sorumlulukla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.