OTOPARK İSTİYORUZ 

Erzurum’da önceleri otopark kullanma kültürü yoktu, bunu hepimiz biliyoruz. İster açık, ister kapalı olsun otoparklar Erzurum’da ilgi görmüyor, sürücüler araçlarını ısrarla yol kenarlarına gelişigüzel park yapıyordu. 

Ama şimdi bu tablo değişti. 

Erzurum’daki otoparkların bugünkü hallerini görenler bana mutlaka hak verecektir, çünkü artık bu otoarklar yetmemeye başladı. 

Örneğin, daha önceleri bomboş bekleyen mekanik otoparkta eğer şimdi araç bırakacak yer bulabilirseniz, kendinizi şanslı hissetmelisiniz. 

Hal böyle iken ortaya bir gerçek çıkıyor; o da Erzurum’un yeni otoparklara ihtiyaç duyduğudur. 

Büyükşehir Belediyesi bu anlamda Erzurum’da önemli işlere imza attı, yeni otopark projeleri var mı bilmiyorum ama Başkan Sekmen’in bu alana mutlaka el atması gerektiğine inanıyorum. 

Kapalı ya da açık hiç farketmez; Erzurum’a yeni otoparklar kazandırmak gerektiğini düşünüyorum. 

Özellikle de bu otoparkların şehir merkezine yakın lokasyonlarda konumlandırılması en büyük beklenti iken, sürücüerin de böylelikle büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olacağına inanıyorum. 

O halde Büyükşehir Belediyemize ve Başkan Mehmet Sekmen’e ortak çağrımızı birlikte yapalım!

Sayın Başkanım!

Erzurum’un trafik ve park sorununu kökünden ortadan kaldırabilmek için az önce de ifade ettiğim gibi otoparklara ihtiyacımız var ve biz sizden yeni otoparklar bekliyoruz.