ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Aralık 2022 10:04

Oynayan Dadaş Kaybeden Dadaş

Oynayan Dadaş  Kaybeden Dadaş

Erzurumspor, oynadığı güzel futbol ve sergilediği göz dolduran performansa rağmen yüne kazanamadı. Sakaryaspor karşısında belki de sezonun en güzel oyununu ortaya koyan mavi beyazlı takım, buna rağmen sahadan mağlup ayrılan takım oldu. Kaleci Göktuğ’un yediği hatalı goller yüzünden rakibi karşısında üstün olsa da kaybetmekten kurtulamayan Erzurumspor içim tehlike çanları çalarken, kaybeden diğer rakipler yüzünden puan sıralaması da değişmedi. Kazanması halinde büyük bir avantajı elde edecekken, 3 puanı rakibine adeta altın tepside hediye eden mavi beyazlı takım, Erzurum’a üzgün dönmek zorunda kaldı.

 

İYİ OYNAYAN BİZDİK, AMA!

Takımım genel anlamda sergilediği performansın galibiyeti sonuna kadar hak ettiğini dile getiren Erzurumsporlu taraftarlar, “Maçın başından sonuna kadar üstün olan bizdik, kaçırdığımız çok sayıda gol pozisyonu oldu, onlardan bir ya da ikisini değerlendirebilseydik, belki farka bile gidebilirdik. Ama kalecimizin basit hataları yüzünden kazanacağımız bir maçı daha kaybettik” dediler.

 

ATAN YOK, TUTAN YOK!

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’in sahaya sürdüğü kadronun son derece güzel iş çıkardığını ifade eden taraftarlar, “Ama neylersiniz ki atanımız da yok, tutanımız da yok. Bu ikisinde sorun olduğu sürece en güzel futbolu oynuyor olmanın da bir anlamı yok” diye konuştular.