ÖZEL İSİMLER

Benim için Eren Tozlu kadar olmasada, Mikhail Roshevel kesinlikle yabana atılmaması gerekli bir isimdir. 
Hakan Kutlu’nun elinde sankide gol silahına dönüşen tecrübeli oyuncunun yeni sezonda takımıyla devam edip etmeyeceği henüz belli değil ama benim şahsi görüşüm bir şekilde ikna edilmesi yönünde. 
Sadece oda değil, aynı şekilde Estrela gibi bir orta saha oyuncusu Erzurumspor için farzdan öte bir farz. 
Onunlada konuşulmalı, görüşülmeli ve formasının üzerinde kalması için ne gerekiyorsa yapılmalı. 
Süleyman, Ufuk ve Alican sezon boyunca eleştirilen isimlerdendi ama herkes farkına varmış olmalı ki, yoğrulan her hamur pişince karın doyurur. 
Hakan Kutlu nasıl ki, Mikhail Roshevel’i harika bir topçuya dönüştürdüyse, onlarıda aynı şekilde usta birer topçu haline getirebilecektir. 
Üstelik bunlar Novi gibi şımarık oyuncularda değiller. 
Aidiyet yaşıyorlar, hissediyorlar, o duyguyu hissettiriyorlar yani. Bu yüzden bu futbolcuları kadromuzda tutabilirsek, böyle sıkıntılı bir dönemde çok büyük bir kazanım elde etmiş oluruz. 
Bu arada üzerinde durulması gereken bir başka isimse Hakan Kutlu. Gerçektende bir teknik direktörden daha fazlası anlamına geliyor Hakan Kutlu. 
Takımıyla ve talebeleriyle öyle bir bütünleşiyor ki, elinden gelenin hemde en iyisini yapıyor. 
Bu sıkıntılı süreçte camia olarak onada gerçekten minnet borçlu olduğumuzu ifade etmek isterim. 
Bundan sonraki süreçte ne olacağına gelince, açıkçası ben çokta fazla sorgulamak istemiyorum bu konuyu. Çünkü Mehmet Sekmen’in olduğu bir yerde endişelenmenin çok yersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.