Pabucumun başı!

6’lı masaya kendini monte ettirmek isteyen birisi vardı, neydi adı baş mıydı, boş muydu, işte o… 
Önceki gün bir televizyon programında diyor ki, Erdoğan’ın karşısında kim olursa olsun, tuvalet terliği bile olsa Evet’i basarım…!
Hayasızlığa, edepsizliğe, töresizliğe, terbiyesizliğe bakar mısınız? Bu şahıs siyaset yapıyor ve sözde bir siyasi partinin de genel başkanı. Kullandığı dile ve üslubunun çirkinliğine bakınca, midesi bulanıyor insanın. Şahsen benim midemi bulandırdı, hatta öğürme kıvamına bile geldim diyebilirim. Tuvalet terliğiymiş!
Madem ağzını bu kadar yüksek perdeden açmış bu şahıs, ben de ona diyorum ki; sen hele bir sus bakayım, pabucumun başı seni! 
Gelelim HDP’ye…
CHP ile görüşme yaptıktan sonra enteresan bir özgüven geldi terör sevici bu partiye ve dün düzenledikleri nevruz törenlerinde Apo’ya özgürlük talebinde bulunuldu. En dikkat çekici olanı da, Sırrı Süreyya Önder’in, eli kanlı teröristin özgürlüğünün çok yakın olduğunu dile getirmesiydi. 
Çok merak ediyorum, acaba 6’lı masanın adayı Kılıçdaroğlu, HDP’nin kulağına ne fısıldadı da, bunlar eli kanlı katile şimdiden özgürlük donu dikmeye başladı? 
Tabi bu sorunun cevabını ben biliyorum, umarım 6’lı masanın peşinden gidenler de bu sorunun cevabını bulmaya çalışır. 
Umarım.