Palandöken’de Öz’lü gezi  

Palandöken Belediyesi Kent Ormanı’nda yenilikler devam ediyor. Bölgeyi güzelleştirecek, yeni hizmet ve eğlence alternatifleri oluşturacak çalışmaları AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de yerinde gördü. Beraberinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat’la birlikte Başkan Sunar’a konuk olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, burada devam eden çalışmaları inceledi. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın Kent Ormanı’nda yapımı devam eden donatılar hakkında detaylı bilgiler aktardığı Başkan Mehmet Emin Öz, AK belediyecilik anlayışının yurdun dört bir yanında olduğu gibi, Erzurum’da da kendisini gösterdiğini ifade etti. 

AK BELEDİYELERE ÖVGÜ  Kent Ormanı Projesi bünyesinde hizmete girecek olan Kızak Pisti ve Kafeterya için yürütülen çalışmaları yerince inceleyen İl Başkanı Öz ve EBB Başkan Vekili Fevzi Polat, kış mevsimlerinde vatandaşlar için alternatif bir eğlence ortamı teşkil edecek olan yatırım için Başkan Sunar’a teşekkür etti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Sunar’la birlikte gerçekleştirdiği yatırım incelemesinin ardından yaptığı değerlendirmede; Erzurum’daki AK Partili belediyelere övgüler dizdi. Başkan Öz, Palandöken’deki Snowdora açılışında da, “Belediyelerimiz o kadar güzel işlere imza atıyor, öyle eşsiz çalışmalar yapıyorlar ki, artık açılışlarına bile yetişemiyoruz. Hatta öyle zamanlar oluyor ki, açılışların yoğunluğu sebebiyle teşkilat faaliyetlerimiz bile etkileniyor” diye konuşmuştu. 

SUNAR: DEĞER KATIYORUZ  Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar da, ilçenin ismiyle müsemma olan Palandöken’e renk katma ve değer kazandırma noktasında yeni alternatifler ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi. Yazın şehrin gözdesi olan Kent Ormanını kış mevsiminde de çekim merkezi haline getirmek için tasarladıkları Kızak Pisti’ni yakında hizmete açacakları bilgisini veren Başkan Sunar, “Çalışmalarda geldiğimiz son noktayı İl Başkanımız ve EBB Başkan Vekilimiz ile birlikte inceledik. Yakın ilgileri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

  • 2 / 1 Palandöken’de Öz’lü gezi   0

  • 2 / 2 Palandöken’de Öz’lü gezi   1