ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Aralık 2022 14:23

Palandöken’de yoğun mesai

Palandöken’de yoğun mesai
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumartesi günü gerçekleştireceği Erzurum mitingi için ilçelerde de seferberlik ilan edildi.
Palandöken’de yoğun mesai

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, yönetimiyle her gün bir araya gelip durum değerlendirmesi yaparken, ziyaret öncesinde her türlü detay enine boyuna konuşuluyor. Başkan Ömeroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde Erzurum’un başı Palandöken gibi dimdik olacak. Dadaş, öyle bir ev sahipliği yapacak ki, Cumhur İttifakı ruhu Erzurum’da adeta coşku seline dönüşecek. Erzurum’da Cumartesi günü oluşacak tablo, 2023 vizyonunun adeta portresi olacak” dedi.

 

ERZURUM’DA YÜREKLER KONUŞACAK

AK Parti’nin tüm ilçe teşkilatlarında olduğu gibi, Palandöken İlçe Başkanlığı’nda da hummalı bir hazırlık dönemi geçirildiğini anlatan Başkan Ömeroğlu, “Liderimizin Erzurum’a her gelişi bizim için toy demek, düğün demek, coşku ve heyecan demek. Her seferinde bu coşku ve heyecanı ilk günkü aşkla yaşıyoruz. İlçe yönetimi olarak; bize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirecek olmanın yanı sıra, aynı coşku ve heyecanı ilçemizde de diri tutma adına elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimizle sürekli bir araya geliyor, durum değerlendirmesi yapıyor ve hazırlıkları gözden geçiriyoruz. Cumartesi günü Erzurum için ve AK Parti’mizin 2023 hedefi için gerçekten de çok özel bir gün olacak. Herkes susacak, Erzurum’da o gün yürekler konuşacak” diye konuştu.

 

TÜM İLÇELER AYAKTA

Öte yandan Palandöken’de olduğu gibi, merkez ilçeler Yakutiye ve Aziziye’de de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum programı için hazırlıklar devam ediyor. Tüm teşkilatların adeta teyakkuza geçtiği Erzurum’da, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan mitingin eşi görülmemiş bir katılıma sahne olacağı belirtiliyor.